Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Lopez1506

Uživatel

Zaregistrován:
26. 8. 2012

#46061 15. 1. 2021, 07:34

Inu nevím zda je impulsivní jednání často mnohem větší zábava,ale připomnělo mi to jednoho místního fetáka,který si asi před 22 lety,zrovna když měl v sobě"tu správnou dávku"vytáhl ptáka a se slovy "já tě nepotřebuju" jej nožem uřízl a vyhodil oknem na ulici.
Přežil,...kdo je z Mikulova,nebo okolních dědin ten ví o koho jde.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46062 15. 1. 2021, 10:12
Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#46063 15. 1. 2021, 15:29

Nie som zástancom nespisovných slov, ale toto nejde nedať...😈

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46064 15. 1. 2021, 16:30

Asi jste to nedocetli až sem. "Tedy myslím že je dobré mít srdce i mozek na vahach v harmonii." já jsem ze západního pohraničí, tady se drogy vyrábí a vozí do Německa, takže o zážitky a historky s nejrůznějšíma ujetakama není nouze. Ale to je opačný extrém Pavla který zřejmě nemá pochopení pro cokoli mimo rámec jeho racionálního myšlení. Navic omamné látky bych do toho moc netahal, to s tím nemá moc co dělat. Myslím že to že je někdo v rausi není tak častý důvod tetování.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46065 15. 1. 2021, 16:42

Urizly pindici narkomanu a podobný věci budou spíš záležitosti psychózy než nejakyho impulsivního jednání

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#46066 15. 1. 2021, 17:03

Tedy myslím že je dobré mít srdce i mozek na vahach v harmonii."

Komáre co to je, to už po ránu nevstávate dva.. 🙂

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#46067 15. 1. 2021, 19:08

Otravnykomar napsal/a:

Asi jste to nedocetli až sem. "Tedy myslím že je dobré mít srdce i mozek na vahach v harmonii." já jsem ze západního pohraničí, tady se drogy vyrábí a vozí do Německa, takže o zážitky a historky s nejrůznějšíma ujetakama není nouze. Ale to je opačný extrém Pavla který zřejmě nemá pochopení pro cokoli mimo rámec jeho racionálního myšlení. Navic omamné látky bych do toho moc netahal, to s tím nemá moc co dělat. Myslím že to že je někdo v rausi není tak častý důvod tetování.

Dej příklad, podumám!😉
Ale když je někdo ožralé, tak k tatérovi často spěchá! Je alkohol omamná látka? Je.
No a další varianta je, že se na Mírově nudí a chce zapadnout mezi kamarády.

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#46068 15. 1. 2021, 21:46

I když s bzučounem moc nesouhlasím má pravdu v tom ,že svoboda je o tom co můžu...tetování ,normální věc po staletí,Baskové tetovaní ,babičky ,dědečkové...miluji tu svobodu ..dělej si co chceš..ůčty stejně skládáme každej za sebe ...asi víc tolerance😉

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46069 15. 1. 2021, 23:59

Barbare nás ráno vstává 5. Pavle, Já moc těch ozralich co se nechali testovat neznám, alkohol roztahuje cévy a zvyšuje tlak takže není doporučeno pít a tetovat protože pak to víc krvácí a může téct i barva. Kámoši chodí vždy střízlivý. Příklad je třeba to tetování. Díky ramirezi, vidím to stejně, různý modifikace a zkraslovani dělají co jsou lidi lidma a ne jen tetování, viz aztecke sisate hlavy, cinanky s deformovanyma nohama, afričani s díra a ve rtech, uších, různa scarifikace, skotský piktove (pomalovany) Egypťané a jejich protahování brad a bůh ví co ještě... Ať se každý pitvoři jak chce, dokud mi to nebude cpát do hlavy je mi to jedno.

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#46070 16. 1. 2021, 00:09

A já mám svobodu nejásat nad každou kravinou jak je úúúúúúžasná, skvělá, IN a COOOOOL. Mám svobodu, vlatní rozum a nemusí se mi to na povel líbit.
Nehledě teda k tomu, že na tom žádný zkrášlování nevidím. Ostatně, sami tatéři přiznávají, že (když to šlo) měli míň zákazníků kvůli tomu, že jsou zavřený hospody. Takže tu jakási souvislost s alkoholem asi bude taky. Navíc si nedokážu představit, že si někdo při smyslech nechá vytetovat hajzlmísu. Tatérovi je to jedno, přece se neošidí o kšeft.
Briliantový náušnice zkrášlují o dost víc.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.