Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46271 18. 1. 2021, 01:06

stani bojím se, že Babiš a jeho "odborníci" nechaj umřít klidně x tisíc lidí, jen aby neuznali chybu.
Tohle je naprostá prasečina..A ještě se udělujou metály.

Jako letadlo, co se řítí k zemi a pilotuje ho mentálně postiženej pilot, kterej informuje pasažéry, že vše je v pořádku.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#46272 18. 1. 2021, 01:41
Neboj, nie ste sami... Mňa zaujala myšlienka, ktorú som počul, možno som si zle vysvetlil, že napríklad my by sme si vakcínu vyrábali sami. Na to sme kedysi mali Slovakofarmu, cieľ mnohých vtipov... Ale... Keby PFIZER AND BIONTECH poskytli recept a potom by len kasírovali, vakcína by mohla byť dostupná rýchlo, sami by sme si ju vyrobili a IV, alebo XXX vlna by teoreticky nemusela existovať. Ale ako to v týchto kšeftoch funguje, to netuším. -s-

:x

My sme vyrábali vakcíny a dobré, urcite nie v Slovakofarme.
Myslim do leta sa niečo objaví z SK...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#46273 18. 1. 2021, 09:00

Paul napsal/a:

I rozvolnění před vánocema byla kardinální kokotina, za kterou se teď platí...
Tahle vláda nás z toho hnoje nevyvede...Ani to očkování se nedaří..a je potupný, bejt nejhorší ze všech..Jak nějaká zaostalá banánová republika.

Naprosto souhlasím ale ruku na srdce, kdo z vás všechna opatření stoprocentně dodržuje? 🙄

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#46274 18. 1. 2021, 10:58

Príjemných mínus 13...

Grofik, ja neviem, či by to bolo v Hlohovci.
Viem, že by sme to dokázali vyrobiť. Celá Európa,( celá asi nie,) by to vedela.
Ale či sa to dá, to je otázka.
Nemuseli by sme čítať, že vakcín je málo a že možno na jeseň by mi to mohli bodnúť. To už môžem byť pol roka pod drnom...
Dokedy sa tomu dá vyhýbať? Moje dve deti to už mali. Nina si to užíva práve v týchto dňoch.
-s-

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#46275 18. 1. 2021, 11:28

U nás príjemnych - 20,tak príjemnych, že oba auta v prdeli s baterkama.. 👿

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
tomi

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2010

#46276 18. 1. 2021, 11:48
Paul napsal/a: I rozvolnění před vánocema byla kardinální kokotina, za kterou se teď platí... Tahle vláda nás z toho hnoje nevyvede...Ani to očkování se nedaří..a je potupný, bejt nejhorší ze všech..Jak nějaká zaostalá banánová republika. ...

Ja všetko čo sa dá...

joeolahfamily@azet.sk

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#46277 18. 1. 2021, 11:52

napsal/a:
stani
Príjemných mínus 13...

Grofik, ja neviem, či by to bolo v Hlohovci.
Viem, že by sme to dokázali vyrobiť. Celá Európa,( celá asi nie,) by to vedela.
Ale či sa to dá, to je otázka.
Nemuseli by sme čítať, že vakcín je málo a že možno na jeseň by mi to mohli bodnúť. To už môžem byť pol roka pod drnom...
Dokedy sa tomu dá vyhýbať? Moje dve deti to už mali. Nina si to užíva práve v týchto dňoch.
-s-

My sme lepšie, teplota od -12 do 14°° C. podľa toho v ktorej časti mesta sa pohybuješ...🙂

Stani, momentálna situácia pri vakcinácii je zložitá.
Médiá to vynášajú do nebies, ale málokto pozná odpoveď čo sa bude diať o tri- štyri roky po očkovaný pri niektorých tipoch ???
Napr. teoreticky ľudská DNA je zhodná, ale nie identická pri celej ľudskej populácie , a potom je to o tých nano rozdieloch v DNA.
Nechcem detajlne zabiehať do problému, moja dávnejšia reakcia na vakcináciu už tu odznela: Počkám, kľudne momentálne ako senior prepustím poradovník.
Nakoniec jeden štát je v klinickom testovaní liekov na kovídek a jeho mutácie...

Nakoniec čo Ty večne Stani "plačkách" si ešte mlaďas...., je pravda nové mutácie už navštevujú mladšiu a strednú generáciu, zrejme pre rovnosť šancí...😁

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#46278 18. 1. 2021, 11:57

napsal/a:
barbar
U nás príjemnych - 20,tak príjemnych, že oba auta v prdeli s baterkama..👿

Šup, šup kúpiť nové batérie.😃

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46279 18. 1. 2021, 12:13

Proč? Stačí ji nabít...
Předminulou zimu jsem měl starou baterii a vyndával jí v zimě každej druhej den. Už jsem byl jak mechanik F1, nacvičený jsem to měl fest.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46280 18. 1. 2021, 12:18
U nás príjemnych - 20,tak príjemnych, že oba auta v prdeli s baterkama.. 👿

U nas 0. Ale baterku jsem kupoval minuly tyden novou, ta stara z octavky uz nejak nebyla schopna rozdychat tolik elektroniky v novym aute. A kdyz me po druhem dobiti opet rano vypekla, bezel jsem pro novou.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.