On by měl Blatnej jít ihned od válu....statistiku/matematiku opravdu neochčiješ.

Paul napsal/a:
a je to tu..
😁 to se dalo čekat . Dělají z lidí blbce.Je to byznys jako prase ale běda tomu kdo něco takovýho jen nastínil.Hned byl za blbce s vysokou školou života 🙄 😆

Paul napsal/a:
On by měl Blatnej jít ihned od válu....statistiku/matematiku opravdu neochčiješ.
Jo ona je ta paní přesvědčená 😁 tak to jo 🙄 😆 😆

"Na základě analýzy nadúmrtnosti, kdy se porovnává počet zemřelých letošního roku s roky předchozími, jsem přesvědčená, že počet zemřelých na covid je ve skutečnosti naopak podstatně vyšší než oficiálně uváděných 15 tisíc úmrtí," říká Dzúrová.
To jsem tu psal výše. Jsou to čísla, s kterejma manipulovat NELZE. Ale chápu, že někdo to pochopit nedokáže, nebo mu je zatěžko rozkliknout https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr. 😉

Jak je možný že se utratilo 25 miliard a doteď to mělo bejt 5 miliard? Jakto že ta pqaní je o tom přesvědčená že umřelo víc než 15 tisíc ale přesně to neví? Hádá? Domnívá se?
Kdo ty čísla píše? Kdo to počítá? Věříš tomu co je psáno?
Jseš přesvědčenej že si z nás vláda nedělá prdel? Že nám nelžou? Dáš za to ruku do ohně? Já ne

Že umřelo lidí víc než kdy jindy to jo ale kolik jich umřelo s covidem a kolik na covid? Nikdo neví .Bordel jako prase ale o tom se nebavím. Pravdou je že kdo byl nemocný a nakazil se covidem tak umřel dřív než když by covid nedostal ale to mi je jasný o tom se bavit nemusíme
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.