Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#46501 26. 1. 2021, 14:12

Paul napsal/a:

Jako že Českej statistickej úřad si vymejšlí kolik lidí u nás celkově umřelo? 😲

Vážně? Přihodili 16 tisíc, aby se to někomu hodilo?

Nesmysl..absolutní.

jj už mi to došlo.To je pravda.Beru zpět
Ale o tom jsem se vůbec bavit nechtěl

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46502 26. 1. 2021, 14:15

A ona to neví přesně, protože úřad to počítá zpětně. Teď maj spočítanej tak listopad! JAk jsem dával v článku výše.

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-cr-zemrelo-do-konce-listopadu-vic-lidi-nez-je-bezne-za-rok/1978325

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46503 26. 1. 2021, 14:17

Jseš přesvědčenej že si z nás vláda nedělá prdel? Že nám nelžou? Dáš za to ruku do ohně? Já ne

Já tu něco takovýho psal? 😲 😲 😲
Píšu pravej opak celou dobu. A statistickej úřad nemá s vládou společnýho nic, jim věřim.

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#46504 26. 1. 2021, 14:19

Paul napsal/a:

A ona to neví přesně, protože úřad to počítá zpětně. Teď maj spočítanej tak listopad! JAk jsem dával v článku výše.

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-cr-zemrelo-do-konce-listopadu-vic-lidi-nez-je-bezne-za-rok/1978325

Lidi umírají víc než dřív tak to je ale o tom se vůbec nebavím
Mě zajímá proč pořád lžou? Nebo jsou tak neschopný? Jak je možný že se nevědělo že už to stálo tolik peněz? To ti přijde normální? Mě teda ne
Jak jim má pak člověk věřit? To samý s vakcínou.Je zaplacená ale fyzicky tady zdaleka není a hlavně je naočkovaných jen pár tisíc lidí.Podívej na Izrael,kurva rozdíl
Jsou to dobytci a víc nic.Banda nechopných sráčů a spousta z nich se na tom jen obohacuje

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#46505 26. 1. 2021, 14:25

Paul napsal/a:

Jseš přesvědčenej že si z nás vláda nedělá prdel? Že nám nelžou? Dáš za to ruku do ohně? Já ne

Já tu něco takovýho psal? 😲 😲 😲
Píšu pravej opak celou dobu. A statistickej úřad nemá s vládou společnýho nic, jim věřim.

Nepsal ale odpovědět můžeš? Nač psát o statistikách zemřelých když to víme. Už i já to vím,rozklikl jsem si odkaz a podíval se na rozdíly z předešlých let i když to není to o čem se bavím já

Jen dodám že jsem věděl že umřelo víc lidí než v předešlých letech😃 jen jsem nevěděl o kolik víc a není to pro mě zas tolik důležitý protože ten rozdíl není nijak markantní na to jakej je covid strašák

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46506 26. 1. 2021, 14:28

Já to nerozporuju.
Blatnej může tvrdit, že je milion mrtvejch na Covid za měsic, nebo že neumřel nikdo na Covid ještě..A mě je to fuk. Nevěřim už žádnejm jejich výpočtům, který se přehazujou jak se blížej volby atd.
Nikdy nezapomenu, jak se Babiš chlubil že je Česko best in Covid a on manager a zachránce, a když se to dosralo, najednou za to mohli lidi.

Já se už řídím jen statistikou, která stojí na pevnym základě a nikdo si jí nepřepočítává, jak se to hodí..a to je statistika všech mrtvejch za rok. Ty čísla co dávaj do novin si můžou strčit do prdele, když je pak sami rozporujou, Blatnej tam sedí od října, teď rozporuje svoje vlastní výpočty a nenaučil se ani nosit roušku, když to po ostatních chce. Debil.

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#46507 26. 1. 2021, 14:31

OK to mi stačí. Prostě je to banda nezodpovědnejch komediantů co se nedokážou dohodnout vůbec na ničem.Pořád stejný,jde jim jen o křesla a o moc a hlavně kde co ukrást a na čem se obohatit
Opatření jak kráva a přitom ho spousta z nich ani nedodržuje.Komedianti co nám neustále serou na hlavy

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46508 26. 1. 2021, 14:34
Paul napsal/a: Jseš přesvědčenej že si z nás vláda nedělá prdel? Že nám nelžou? Dáš za to ruku do ohně? Já ne Já tu něco takovýho psal? 😲 😲 😲 ...

112.000 je průměr za rok a 16 000 nad průměr je markantní celkem dost... A to máme x měsíců tvrdý opatření! V listopadu běžně umíraly 2000 lidí tejdně, v minulym roce i 4000.. To jsou neskutečný čísla..

Já bych vše otevřel, ale lidem bych nechával podepsat prohlášení, že se vzdávaj lékařský péče, pokud chtěj normálně na akce, do hospod atd..
Pak ať zdechnou doma a nezabíraj špitál.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#46509 26. 1. 2021, 14:36
OK to mi stačí. Prostě je to banda nezodpovědnejch komediantů co se nedokážou dohodnout vůbec na ničem.Pořád stejný,jde jim jen o křesla a o moc a hlavně kde co ukrást a na čem se obohatit Opatření jak kráva a přitom ho spousta z nich ani nedodržuje.Komedianti co nám neustále serou na hlavy

A nejdepresivnější na tom je, že i kdyby se po volbách vláda zmněnila, lepší to nebude 😞

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#46510 26. 1. 2021, 14:42

Já nejsem proto aby se otvíralo,to vůbec.Nejsem proto aby se přestali dodržovat opatření ale musí to mít hlavu a patu a ne že to furt vláda mění ze dne na den a tak.Je to banda idiotů
Lidi co chodí demonstrovat a odmítají nosit roušky bych bral karabáčem a vodními děly

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.