Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46671 29. 1. 2021, 10:20
Grofiku tezky ti rozumnet, na jednu stranu znis ze mas rozum v hrsti a zivot te lecos naucil. Na druhou obhajujes Husaka, Kotlebu...

Taky mě to překvapuje u grofíka. Vždyť Kotleba je fašista, má kolem sebe holohlavý dementy..ty jejich směšný uniformy, neonacistická symbolika...
U nás to byla Dělnická strana, ale naštěstí šla do hajzlu.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46672 29. 1. 2021, 10:21

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dobre-rano-z-bis-jsme-v-pr-a-vsichni-chcipneme-40349293

tenhle černej humor mám rád.

„Neřekl bych, že mám depku a ani nepropadám panice, ale tak nějak cítím…...jsme v prdeli a všichni tady chcípneme,“ napsal. Jeho tweet měl velký úspěch a rychle se šířil po sociálních sítích.

😁

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#46673 29. 1. 2021, 10:28
Grofiku tezky ti rozumnet, na jednu stranu znis ze mas rozum v hrsti a zivot te lecos naucil. Na druhou obhajujes Husaka, Kotlebu...

Otravnykomar, nesuhlasim zo všetkým, ale to neznamená, že si ich nevážim.
Paul, pokiaľ hodnotenie u politika majú byť jeho vlasy - nevlasy dosť slabý argument...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46674 29. 1. 2021, 10:48

Psal jsem někde, že Kotlebu hodnotím dle vlasů?🙂 NE!
Ale holohlavci kolem něj, to je jeho vizitka.
Kdysi jsem tu dával, co jsou zač jeho spolustraníci. Kovaný neonacisti, kolikrát i souzený za propagaci fašismu/nacismu...

A přiznám se, že ty pochody LSNS v černejch uniformách s pochodněma, mi dost asociovaly pochody SA/SS a podobnejch sraček..jak si civil oblíkne uniformu a začne tvořit milice, vždy to smrdí extremismem.

PRo zajímavost LSNS se paktuje s českou DSSS...

A pozor, mluvčím Kotlebovců je Ďurica, zpěvák neonacistický kapely Biely odpor---
Vo voľbách v roku 2016 mal na kandidátke ĽSNS číslo 44 Rastislav Rogel, frontman kapiel Krátky Proces a Juden Mord.

Ďalšie číslo s neonacistickou symbolikou - 88 - na kandidátke ĽSNS mal Marián Magát, ktorý je obdivovateľom Hitlera.

Miláčci opravdu a hnusný média zaprodaný židovský po nich jdou...😁

Je to všechno taky slabej argument? Chceš nějaký texty kapely Juden Mord?
Koukám jejich album nazvaný "Arbeit macht frei".... 👿 to bych blil.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46675 29. 1. 2021, 12:51

a ty jeho seky na 1488,- eur, to byla ale nahodicka. Je to normalni fasounek a muze to kamuflovat a poeticky nazivat jak chce. Jak rikas paule, ty jejich pochody a uniformy, proste hnus, takovy bozi vzor vselijakych Daliborku. A jak se tohle dokaze napasovat na uroven politickych stran, muze byt brzy zle.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46676 29. 1. 2021, 13:12

Jo, jak říkáš..On dobře věděl, co ten symbol znamená a co způsobí, udělal ze sebe mučedníka a udělal to cíleně (a chytře).. (každej normální člověk by poslal 1500 Euro)

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#46677 29. 1. 2021, 13:30

Nie som nikoho advokát, ale vykladať na Slovensku čísla podľa anglickej abecedy je choré...
Co spievajú pitomci to fakt neviem, hudbu počúvam primerane môjmu veku, nepoznam reperov, ulicne recitujuce pesničky a všetok fekal..., je pravda nevyzadujem, nepodporujem klacanie na kolenách.
Normálny človek obhajujuci tradičné Naše zidovsko kresťanské tradície tisícky rokov budované v tomto priestore.
Neodsudzujem zvyky vypestovane na iných svetadieloch, ale praktizovane tam!!!

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46678 29. 1. 2021, 14:17

Vždyť Kotlebovci Židy nenáviděj už z podstaty.. (Kapela Juden mord nebo Biely odpor mluvčího a album Arbeit macht Frei asi o lásce k židům nebude)..
😲

Pokud tě zaujal Kotleba jen kvůli tomu, že vystupujou proti cikánům a migrantům..tak je to málo. Nenávist plodí nenávist... Nenáviděj i židy, homosexuály, ostatní rasy..

To už tu jednou bylo a neosvědčilo se to dost silně.

jinak běžně užívaný číslo 88 není dle anglický abecedy, je to HH (dle základní sady český abecedy)...což bežně používaj neonácci celýho světa. (Heil Hitler)

Já mám za to, že Slováci Kotlebu vnímaj negativně...(až na lidi jeho ražení).
Něco jako u nás DSS nebo teď SPD (ale to je slabej odvar, přeci jen maj asiata ve vedení)

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#46679 29. 1. 2021, 14:25

https://www.topky.sk/cl/10/1852787/VOLBY-2020-Najvacsie-zlaticka-z-LSNS--Bitkari--neonacisti-aj-zlocinci--Strnast-KO-kotlebovcov

tady soubor a výkvět zástupců Kotlebovců, který bojujou za křesťansko židovský základy naší civilizace... (nácek ,násilník, dement, nácek, násilník, dement)

a text kapely Juden Mord, kde zpívá jeden z členů LSNS

Juden Mord Lyrics
Zdvihnite pravicu, hajlujte s nami,
volajte --- večer je váš.

Profilový obrázek
vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

#46680 29. 1. 2021, 16:17

Paul napsal/a:

Vždyť Kotlebovci Židy nenáviděj už z podstaty.. (Kapela Juden mord nebo Biely odpor mluvčího a album Arbeit macht Frei asi o lásce k židům nebude)..

není antisemitismus pro Slováky tradičnější než pro Čechy? v rámci Rakouské říše se pogromy na Židy docela šetřilo, ale čím víc na východ, tím horší podmínky pro Izáky.

"Democracy.... is non-negotiable."

• Liberty Prime

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.