Moja obľúbená téma. Testovanie.😉
Dnes sme to s manželkou absolvovali. Na štátom zriadenom, (schválenom,) súkromnom MOM. Je to čoraz lepšie. Nikto z asi 5 členného kolektívu mladých dám nemal na hlave kuklu, žiadny štít, len rúško. Ani tá osôbka, ktorá ten výter prevádzala. Veselo si komunikovali, až štebotali, výrazy ko..., pi...., je... lietali vzduchom infekčnejšie ako britská mutácia vírusu, mobily len tak vyhrávali..😋
S vierou, že to tu číta aj niekto zo súčasnej vládnej koalície, nejaký sympatizant, sa pýtam:
NA KERÚ PIˇU sa to pre kristove rany robí...😲 😲 😲
Aj v robote sa už asi týždeň testuje. Všetci sú spokojní. Žiadne zaštipkanie, zašteklenie v nose. Nič nepríjemné. Bodaj by, keď sa tá tyčka akurát tak priblíži k nosu, resp. vnikne tak 1-2 cm hlboko.
Spokojnosť. Máš papier? Mám. Tak o čo go..🙄
O nejaké životy, ale to bolo a bude vždy.
Je mi ťažko od žalúdka, neviem, či nevrhnem..😋
Ja nie som zástanca toho AG nezmyslu, ale keď sa to už robí, tak nech sa to robí tak, ako sa to má. Toto už je fraška, nehovorím o falšovaní čertifikátov a podobne..
-s-
divokej východ 😁
Jo tam se fakt vše přísně dodržovalo. Rozestupy, roušky... jak blekotal Tvrdík.
Novotnýho si škrtám. Nulová sebereflexe..To aspoň Vondra to pochopil a slušně se omluvil.
Obrázky:
Založil bych politickou stranu Sběratelé.
Chytrejch a expertů na vše je nás tady dost. Dosah by byl na Moravu, potažmo až na Slovensko.
😁
Pavel III by kázal po obcích jako Jan Hus, komár dělal dokumentaci jako fotograf a volební plakáty, turtle by oslovil seniory atd
teď ještě sběratelský komsomol (Sběratol?) nebo časopis Mladý Sběratel.
abys vychoval ještě formovatelné kádry😃
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.