skoro celý leden jsem nepil a v únoru poslední 2 týdny jen pá-so-ne. včera byla výjimka. a nakonec jsem i vyběhl, ne moc, ale nefouká, takže se v 7stupních běželo úžasně . teď si dávám na žízeň tu druhou desítku a ta jemná hořkost je i trochu poznat😃
ferovyobchodnik@seznam.cz
já su naštěstí asi v cajku, až na ten pupek... první venkovní běh po 3 měsících, tak jsem si to užil i když hodinky mě zklamali a zbytečně jsem se uhnal
btw, už jsem se bál, že si to člověk musí hlídat... (já to hned po zaslání mažu)
Dobrý den,
děkujeme Vám za zprávu.
V systému vidíme, že nám kupující stále nepotvrdil přijetí zboží.
Na vyjádření k dokončení obchodu má kupující počet pracovních dní uvedených v době dodání u Vaší nabídky + 3 kalendářní dny. Ve chvíli, kdy potvrdí přijetí zboží, peníze Vám ihned odesíláme. V případě, že se k dokončení obchodu nevyjádří, budou Vám po uplynutí uvedené lhůty peníze automaticky odeslány na Váš bankovní účet. Pokud by kupující obchod rozporoval, budeme Vás o této skutečnosti informovat.
Více informací týkajících se Bezpečné Aukro platby naleznete zde.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.
ferovyobchodnik napsal/a:
... první venkovní běh po 3 měsících...
Koľko km a akým tempom behávaš? Podobne ako kato, ja už tiež nemôžem. Hádzaná, basket, floorbal a nakoniec behanie mi rozhasilo kolená...takže len bicykel. Včera som bol prvýkrát po zime.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.