Přepálil jsem to, podle reakci nohou to bude zítra nejspíš zajímavé. bohužel hodinky mi hlásili jiné data a neodhadl jsem to jak jsem po delší pauze (běhal jsem teď druhý týden na rozjetí 1km každý druhý den+rychlá chůze)...
Kolo mám rád, ale pro zdraví to moc není
Obrázky:
ferovyobchodnik@seznam.cz
jinak běhávám podle času, ideálně tak 40-60 min. ale někdy jen těch 20
sigur napsal/a:
Prečo?
tak pohyb není přirozený (ale jsou i horší samozřejmě) a jde spíš o čas. teda u mě 2x tolik, a pak ta efektivita (já nejsem žádný sportovec, běhám bo je to easy a taky abych mohl žrát a pít co mám rád bez následků😃) - viděl jsem srovnání a tuším to bylo cca 5-7x víc na km v neprospěch kola
sigur napsal/a:
Neprirodzený je pohyb takmer pri každom športe.
To porovnanie sedí. Behával som 5-10 km, teraz jazdím 40-70 km.
no jo, ale najezdit 40km to už je hodina-dvě a hledání trasy. takhle nazuji boty a za 30min jsem doma🙂
ale kolo mám rád, to jo, po běhu někdy i příjemné ale já buď na delší výlet nebo jezdím v "lesích"
S tým časom máš recht, to mi chýbalo keď som skončil s behanim. Na kole sa zasa viac pokochám. Nakoniec som si ale obľúbil jednu cca 60 km trasu, ktorú dávam najčastejšie. Keď ju idem s mladým, tak si beriem aj veľký ruksak, lebo ide cez vojenskú skúšobnú strelnicu, kde sa dá nájsť všeličo. A s raketovou strelou na pleci sa tých posledných 10 km ide pomerne ťažko😃
Dobrej je boxovací pytel. Jen se nehodí tam, kde jsou sousedi 😕
U toho se pálej kalorie rychle.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.