Jestli vubec ten soud prezije
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Turtle pripájam sa ku Tvojmu výroku: dôvod, priatelia mi priniesli 5 putnove tokajské ročník 2007 zo suda už je u mňa vo fľašiach.
Nebo existuje aj na zemi. 😊
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Ac nepiju, tohoto boziho moku bych si liznul 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Co ta aurea? spadlo jim to?
akolita@seznam.cz
Vyúčtování elektriky 😉
Obrázky:
To teda. Paní si možná ještě prostřelí hlavu. Co předvedla Bohemia Energy je takový krásný kapitalismus po česku - zisky si necháme, ale ztráty přehodíme na lidi. Mám u ních slouvu na plyn na dobu určitou s fixací a přesto mi poslali výpověd jako všem, resp. co je jestě horší oni to pravděpodobně jenom zkouší vypovědět. A co teď, komunikaci s nimi je nemožná, mám se s nimi soudit? Kde je regulační úřad? Ochrana spotřebitele nulová. A to do toho byznysu vidím. 99% lidí bude šokována účtem za energie. Smutek.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.