Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
Prosim o radu - tohle ma byt keltsky obol, Morava, typ Nemcice ci co... prd tomu rozumim, ale chtel bych alespon jednoho kelta mit... a nejlip ceskeho... ale po te superzprave ze slovenska - da se vubec necemu takovemu verit? me ta mince prisla, jako by byla vyrobena vcera...
prodavajici za ni chce 800,- je to adekvatni? a verili byste tomu?
za kvalitu se omlouvam, ale je to na mobil ve spatnem svetle (jsou tu nekteri, co by za tech podminek nevyfotili nic ani na normalni fotak, hihi)...
pred dik za rady
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
Joó vypadá to na Němčickýho koníka nejběžnějšího typu, stav je asi průměrný až lehce podprůměrná, cena lze akceptovat pokud ho hodně chceš, jinak bych zkusil tak 100-200Kč smlouvat, myslím že v střednědobém horizontu se dá sehnat v tomto stavu kolem 600Kč. Pravost bych zde viděl OK.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
15. 7. 2007
ok, poptam se... dik moc za odpoved a za info... no kdybys nahodou na nakej takovej narazil za rozumnejsi cenu - takovato kvalita by me neurazila, dej pls vedet, kdyby sis vzpomnel...
Zaregistrován
6. 2. 2008
myslím že cena je odpovídající stavu. Tohle se rozhodně nefalšuje. Je to typ Roseldorf/Němčice. V podstatě nejběžnější kelt. Jestli chceš spíš českého tak potom typ Stradonice, ale ti bývají v horším stavu. Jestli teda u Keltů lze vůbec odlišovat region na český, moravský a pod. Snad jen podle místa ztráty :-)
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
moc dekuju za info... ted uz teda jen premyslet, jestli koupit nebo nekoupit🙂 diky
Zaregistrován
6. 11. 2008
Stojí také za úvahu, zda nešetřit o trochu více a koupit si ze stejné lokality 1/24 statéru typu "Athena alkis", která se dá v průměrném stavu sehnat již kolem 3000Kč 🙂
Jinak laicky řečeno typ ze Stradonic má na straně místo "hrbolku" vyražen stylizovaný "obličej" a ceny dnes bývaji v průměrném stavu cca o 400Kč vyšší než Němcice, materiál častěji na povrchu trochu "pórovitý" 😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
no ja jich zas tolik nevidam a pak jak rikam... kdyz sem videl co chlapci na slovensku vyrobili a kolik toho bylo... sam si to kupovat nelajznu...
Zaregistrován
6. 11. 2008
Oliver: pokud chceš více info, napis mi mail...
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
15. 7. 2007
aukce uz skoncila, chtel sem se zeptat, co si o tom myslite:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.