Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak vida. Dokážeš odhadnout cenu?
Zaregistrován
23. 10. 2006
cena týchto mincí dôsledu prijatého zakona hodne klesla , preto si neodvažujem napísať moju terajšiu predstavu.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
30. 9. 2010
zase som tu neskoro ked sa objavi nieco pekne.
je to didrachma zo skupiny razieb Velky Bysterec.
samozrejme respektujem zaujem zberatelov ktori prejavili zaujem predomnou,
len v pripade ak by k dohode nedoslo, mam zaujem ako posledny:)
cenu by som predbezne odhadol v rozmedzi 50-100 eur.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
28. 7. 2013
Pozerám, že vás tu je veľa Slovákov, tak tu nebudem komoliť môj druhý rodný. Prečo po prijetí legislatívy? Nerozumiem.
Zaregistrován
15. 7. 2007
protoze je to rekneme celkem horke zbozi a mohly by z toho byt i slusne polizanice
http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=42761&mm=2&xb=2&vd=1
Zaregistrován
30. 9. 2010
grofik mal zrejme na mysli novelu zakona o ochrane kult.pamiatok a rozne veci s tym suvisiace.
narhujem to dalej nerozoberat nech sa to tu nezahlti.
pripadne nech sa sem da odkaz na vlakno kde sa to preberalo. uz sa to tu tocilo x-krat.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
28. 7. 2013
Som tu trochu porobil chaos a zavesil som ten prispevok inde, nadopatrenim. Ja som počítacovo negramotný - už som aj vytvoril nové téma - zmažte to potom. Tak sa ospravedlnujem. Nebudeme to rozoberať - ja len na obranu seba a prípadneho zaujemce.
Na túto mincu sa zákon čo je v odkaze určite nevztahuje. Bola nájdená pri meste Zakopane (a už dávno cca pred 12 rokmi pokiaľ si dobre pamätám). Cez moju bývalú snúbenicu (PL) sa dostala ku mne - pre šťastie. Môžem ponúknuť aj obrúčky keď chcete..., zbavujem sa i tech.🙂 Celý čas ležala v šuplíku a ani jsem nevedel čo to je poriadne.... i prechovávanie nálezu podle toho textu je trestným činom. Má to len jeden háčik - že nález je definovaný zákonom platným na území SR, nie PL - zákonná definícia nálezu se vzťahuje len k územiu SR. Takže podľa Slovenskej jurisdikce to nemôže byť na právne účely považované za nejaký archeologický nález. Jedine Poliaci.... ten zákon je dobrá volovina .... že 1946...
Zaregistrován
30. 9. 2010
LOLO:
ak su tie obrucky zo 14 karatoveho zlata, mal by som zaujem, potrebujem nejake zlato na pretavenie.
ozvi sa mi ked tak na mail: jacisin76@yahoo.com
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
28. 6. 2008
..jak je to s vahou těchto drachem/didrachem?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.