Zaregistrován
2. 2. 2012
Děkuji za určení.
Zaregistrován
14. 8. 2014
Ahoj, nějaký odborník přes keltské mince?😉
Obrázky:
Zaregistrován
17. 2. 2014
Penízek pro převozníka.
Zaregistrován
21. 11. 2011
panzerffaust60: obol typ stradonice, u nas jeden z nejbeznejsich
Zaregistrován
16. 11. 2015
prosím o určenie týchto keltských mincí.Tipujem to na Liptovskú Maru,ale nie som si istý.Mince som dostal od jedného mladíka v domnení že sa jedná o gombíky.. 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
skôr asi Veľký Bysterec /Spiš/, ale máme tu na keltov väčších odborníkov, určite to niekto upresní.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
21. 11. 2011
V posledni dobe se tu odbornici ozyvaji sporadicky a to vetsinou jen "muzes mi poslat mail", jen kdyz se tu objevi neco zajimaveho, co se pak snazi koupit😞
Rekl bych, ze to bude spise opravdu ta Liptovska Mara, ty snad byly jen billonove, coz by relativne odpovidalo. Tohle vypada fak uz jen jako jadra suberatu, kdyby to bylo neco jineho.
Ja si stejne myslim, ze Liptovska Mara byly jen padelky Bysterce🙂
Zaregistrován
21. 3. 2014
poprosím o určení velikost cca 1,5 cm váha 2.6g material stříbro nebo nějaká slitina motiv nejasný poradte pokud by byl nějaký odkaz budu rád jeden známí mi poradil že by se mělo jednat o gáliji rád se k minci dozvím co nejvíc motiv mi prijde jako panáček s lukem či hadem v ruce může to být i štít ale v druhé ruce kopí není nikde jsem stejnou neviděl podobnou však ano prosím rad bych to měl přesně určené děkuji 😉
Obrázky:
Zaregistrován
21. 11. 2011
Galsky potin to nejspise je, ale jsou jich celkem mraky a az na nejbeznejsi typy se blbe dohledavaji. Mozna neco jako http://www.acsearch.info/search.html?id=109660 , ale jen vzdalene podobne
Zaregistrován
29. 1. 2012
to NEMO..... kukni na stranu 34 :-)
někdy holt neměla mince štěstí... jinak obdobná u Macho-Chlapoviče v nedávné aukci
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.