Zaregistrován
24. 2. 2009
No to je pravda !!! Už jsem ji měl mít dávno doma a opravdu byla odcizena doručovatelce z vozíku !! Tak kupujte , dokud jsou !
Zaregistrován
2. 11. 2008
Mě těší ten zájem o ni, nečekal jsem takový velký prodej!😲 Za prosinec se jich prodalo tolik, kolik jsem počítal za 3 měsíce!!!🙂
Zítra posílám novou Zdeňku, snad už dorazí bez problémů!😉 Jsem nevěděl, že je tolik sběratelů v Bohumíně?🙄
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
10. 3. 2009
Na Slovensku je situácia s knižkou podobná. Tento týždeň mi známy ukazoval čo má v trezore. Bola tam zlatá tehla, zlatá tehla, kniha "Darex a Tuzex", zlatá tehla, strieborná tehla,...😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
2. 11. 2008
Musím se přiznat, že jsem nečekal tolik zájemců ze Slovenska, zrovna si ji koupil jeden člen z tohoto fóra, takže TONO DÍKY!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
9. 11. 2006
Nějak jsem si nevšim, že bych se ptal na názor nějakýho Trávy nebo dokonce mischela13 (od člověka, kterej je zde již léta znám jako notorický lhář). :-))
Pravidlo 2.:
Sberatel.com slouží k tomu, abychom si vzájemně poradili. Neurážejte se, pokud jiný člen fóra má jiný názor než je váš. Neurážejte žádného člena fóra, je jedno, zda máte naprosto odlišné názory. V diskusi používejte argumenty, ne urážky, narážky či nevkusnou ironii na cizí účet. Příspěvky a dotazy se snažte psát věcně. Netrollujte.
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
9. 11. 2006
Velice a velice pochybuji o tom, ze zde moderator NUMPZI opravdu odvadi dobrou praci :_((
12) Uživatelé ani moderátor nesmí veřejně kritizovat práci jiného moderátora. Veškerá pochybení lze hlásit na emailu administrátora.
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
24. 2. 2009
Tak to jste přehnal ! Ptal jste se co je v knížce o bonech a odpověděl Vám přímo její autor. Je vidět , že jste v tomto trochu mimo !
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.