Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
11. 10. 2009
Tady ještě jeden. Hornošvábský svaz/Praha?
Obrázky:
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zdravím, netušíte někdo pravost kontramarka Luneburg? Nikde na webu jsem žádnou další tohohle města nenašel.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
3. 7. 2015
tady je jedna celkem zřetelná - vzpřímený lev ve štítě:
Obrázky:
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
7. 8. 2014
A cim ten Salzburg vidis prerazeny?
Zaregistrován
7. 8. 2014
Se Svabskym mincovnim svazem souhlasim. Co vim tak Praha nekontramarkovala. Tuhle kontramarku vidim prvne a prijde mi i takova nepravidelna. Mam tu jednu co vypda podobne ale je pravidelnejsi - “Gydemyna”. Parkrat jsem ji videl na mincich z Pobalti. Pokusim se ji sem nahrat.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Díky, lev je ve štítku, tady se můžu nad lvem jen domnívat navíc je v kruhu. Asi to bude nějaká kulisarna.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
7. 8. 2014
Slibena fotka...
Obrázky:
Zaregistrován
7. 8. 2014
Muzes prosim poslat jeste nejakou fotku? Pokud mozno ostrou a z ruznych uhlu. Zkusim z toho neco vyzkoumat. 😲 🙂
Zaregistrován
11. 2. 2016
Bohuzel jsem ji teprve chtel vydrazit ale dnes jsem na to uplne zapomel a utekla mi.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Witold.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.