Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Ty jsi srandista, to je jako rict, ze je z krabice od bot z pudy. 😆 Nejaka informace napr kde ty mince byly nalezeny?

Nechci nikomu kazit sobotní večer, ale jak už jsem psal ohledně kontramarek, zkuste si představit, jak těžké je minci s kontramarkou padělat. I v případě destruktivní analýzy části mince (ke které asi v případě mince za 10 tisíc nedojde) bude zjištěno jen to, že mince je pravá - možná dříve koupená za 100 Kč díky stavu.
Na náhody že někdo něco někde přehlédne moc nevěřím.
Osobně kdybych byl padělatel mincí, tak se soustředím na tohle - minimální náklady a šance na odhalení, vysoký zisk.
pepachemik: čistit se mi to nechce, ale určovat se to určitě chce, i když není z čeho.. trochu soudnosti prosím...

Pepechamik:
Za me to, ze ma mince medenku nezarucuje pravost kontramarky na ni. Medenka dle me zkusenosti neni az tak casove narocnou veci. Vim, ze se tu pohybuji lide s expertizou na chemii tak budu rad za doplneni. 🙂
Jinak jsem z tve odpovedi nepochopil zda-li puvod mince neznas nebo jej chces tajit. Me vubec nejde o to, na jakem webu jsi ji koupil a nesnazim se z tebe vyloudit nejake tajemstvi. 😃 Jde mi o zemi puvodu jelikoz mi prijde, ze se tahle kontramarka podoba te na Acku a snazim se zjistit moznou souvislost. Uplne se mi nezda, ale je bidne videt a jinak jsi zatim zadnou informaci krom toho ze je z krabice od bot s napisem Bata neposkytl. 😃 Takze tezko neco urcovat, tady souhlasim s tenzorem. 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.