Zaregistrován
16. 5. 2010
Heydrich cca 220.000 myslím ten aršík!
Zaregistrován
12. 6. 2012
Dražší jsou taky kupóny na přetiskové sérii.
Zaregistrován
16. 5. 2010
for Pavel
souhlas, ale i ty se dají ověřené sehnat za cca 60-70% ceny a moc nich není 😁 Začal jsem sbírat BuM před pár měsíci - základní známky (mimo Terezína, a aršíků) šly rychle, pak jsem dosbíral všechny kupony, kdy mi chybí jen jeden. Dosbírávám deskové značky a čísla. Vše **.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Ještě by to chtělo čtyřbloky s kupónem!😉
Mimochodem, ty já nemám. Mám Slovenský štát, ale BuM ne. Nějak není síla to doplňovat.
Terezín (známka) se sehnat celkem dá, řekl bych, s aršíkama je to horší, ty jsou drahé. No a potom jsou tam ještě hvězdičky, křížky, desková čísla, kombinace kupónů ...
Zaregistrován
16. 5. 2010
Myslíš třeba toto?? 😃 😃 :
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jo. Máš fšecky?? (A taky některé mají typy, svině jedny zoubkatý.)🙂
Ale ty čtyřbloky jsem myslel s přetiskem ... jako třeba ... že bych dodal ten Štát?
Zaregistrován
9. 11. 2006
Co se tyce BuM, tak tam se hodne sbiraj ruzny varianty s kupony, spojky a meziarsi, hvezdicky/krizky, deskovy cisla a znacky (tech jsou spousty a nektery jsou mene bezny), ruzny deskovy a vyrobni vady,..
Jinak u BuM existuje mnohem vic drazsich polozek - ruzny zkusmy tisky, nevydany znamky, nyvydany pretisky a pritisky nebo meziarsi z AH vypl. serie,.. existuji i zkusmy tisky Heydrich bloku. Pokud nekdo snbira i ruzny prikzni archy, vyberky, telegramni formulare atd (s natistenyma znamkama) tak tam jdou nektery katalogovy ceny taky az do desetitisiccu za kus.
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Zkusmý tisk Heydricha teda neznám. Přiznám se dobrovolně a bez mučení.
Zaregistrován
16. 5. 2010
I typy mám sesbírané, dají poznat právě podle deskových značek! viz třeba 37 - 4K / I. typ = jedna hvězdička pak II.typ a) světle šedomodrá = dvě hvězdičky a II. typ b) šedomodrá = tři hvězdičky 😋 😋 /
Ty 4bloky přetiskové série zatím nemám, nemám na ně vyrobené albové listy 😁 😁 😁 /to byl vtip proč je nemám - prostě nemám tolik Kč - teď jsem investoval čas a peníze do výroby albových listů ČSR I kdy např. jen pro Pošta 1919 mám přes 40 albových listů (všechny typy, podtypy, papíry, barvy přetisků ...) hradčany mám zpracované včetně barev, zoubkování, SO 1920, ministerské zoubkování a dá se říci, že se blížím ke konci, dodělal jsem i průsvitky na Masarycích.
Zaregistrován
31. 5. 2011
Spousta přetiskových čtyřbloků prvních známek Protektorátu je aktuálně k dispozici u Stoška, viz ** nepovolená reklama *** :-)
P.S: Zmazal som priamy link. (smith)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.