Moderátoři: sberatel_ja, smith

lachtan

Uživatel

Zaregistrován
17. 1. 2017

#11 - 30. 3. 2018, 18:46
Přátelé, uvádět, že něco má cenu nevalnou nebo malou či nepatrnou to je opravdu ne příliš šťastné. Já to udělal a dostal jsem oprávněně do "nosu". Ona ta cena pro jednoho je pár korun, pro druhého kousek štěstí. Ne vše se dá hodnotit jen penězi. Já jsem se poučil.

TO JE NAPROSTO PŘESNĚ ŘEČENO .... JÁ NEVÍM CO K TOMU DODAT ... CHLAPI O TOM TO PRÁVĚ JE !!! Někomu to bude chybět a pro něj to je POKLAD NESMÍRNÝ a za dvacet let to bude ... vlastně možná i nebude K MÁNÍ pro další generaci mladých sběratelů... protože starý sběratel to neprodá tomu mladému a stane se z toho postupem let RRR. Má to cenu a o tom prosím nediskutujte ... já si vzpomínám z rockových let , jak kdosi v rádiu říkal STARÝ DESKY JSOU HEZKÝ, STARÝ DESKY PATŘÍ NA GRAMOFON. Tehdy jsem se tomu řechtal ... a dnes ? Staré rockové desky z vinilu nezaplatíš !!! Ve sběratelství (neplést si to se starožitnostmi) to prostě takto funguje v horizontu já nevím 30 let ? Altmanne máte pravdu A PŘES TO PROSTĚ NEJEDE VLAK !!!!

lachtan

Uživatel

Zaregistrován
17. 1. 2017

#12 - 30. 3. 2018, 18:54
Dobrý deň, pochádzam zo Slovenska, mám 13 rokov a mňa vaše škatulky zaujali lebo ešte také nemám, ak by ste mali záujem tak mi napíšte... Ďakujem vopred za odpoveď.

Správně se na to díváš Ferdo , že to chceš koupit a chválím tě moc. Zachovej to koupí pro další generace sběratelů a od starého sběratele přijmi upřímnou pochvalu 😉

Ferdo

Uživatel

Zaregistrován
30. 3. 2018

#13 - 31. 3. 2018, 08:48

Lachtan veľmi pekne ďakujem a vážim si to...

Kvakna

Uživatel

Zaregistrován
15. 6. 2018

#14 - 15. 6. 2018, 08:05

Dobrý den,
měl by někdo zájem ?

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

stani

Uživatel

Zaregistrován
23. 11. 2015

#15 - 15. 6. 2018, 11:24

Možno Ferdo..🙂
Pravidlá fóra hovoria,že ak chceš niečo predať,treba uviesť cenu.Ak to chceš darovať,tak cenu uvádzať nemusíš.😃
-s-

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.