Moderátoři: sberatel_ja, smith
Zaregistrován
17. 1. 2017
TO JE NAPROSTO PŘESNĚ ŘEČENO .... JÁ NEVÍM CO K TOMU DODAT ... CHLAPI O TOM TO PRÁVĚ JE !!! Někomu to bude chybět a pro něj to je POKLAD NESMÍRNÝ a za dvacet let to bude ... vlastně možná i nebude K MÁNÍ pro další generaci mladých sběratelů... protože starý sběratel to neprodá tomu mladému a stane se z toho postupem let RRR. Má to cenu a o tom prosím nediskutujte ... já si vzpomínám z rockových let , jak kdosi v rádiu říkal STARÝ DESKY JSOU HEZKÝ, STARÝ DESKY PATŘÍ NA GRAMOFON. Tehdy jsem se tomu řechtal ... a dnes ? Staré rockové desky z vinilu nezaplatíš !!! Ve sběratelství (neplést si to se starožitnostmi) to prostě takto funguje v horizontu já nevím 30 let ? Altmanne máte pravdu A PŘES TO PROSTĚ NEJEDE VLAK !!!!
Zaregistrován
17. 1. 2017
Správně se na to díváš Ferdo , že to chceš koupit a chválím tě moc. Zachovej to koupí pro další generace sběratelů a od starého sběratele přijmi upřímnou pochvalu 😉
Zaregistrován
30. 3. 2018
Lachtan veľmi pekne ďakujem a vážim si to...
Zaregistrován
15. 6. 2018
Dobrý den,
měl by někdo zájem ?
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Možno Ferdo..🙂
Pravidlá fóra hovoria,že ak chceš niečo predať,treba uviesť cenu.Ak to chceš darovať,tak cenu uvádzať nemusíš.😃
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.