Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
:mrgreen: 😁 😁 to vis ze jo... snad te nenapadlo neco perverzniho v tomto mirumilovnem vanocnim case?!
Zaregistrován
25. 4. 2007
:mrgreen: 😁 😁
Zaregistrován
7. 10. 2006
náhodou Fuke (tak se jmenuje náš Sternotherus odoratus) je super, lepší než televize, má náramnou chuť k jídlu a pozorovat ho při lovu sušeného ráčka je pěkná podívaná😃 on je vůbec hrozně legrační, třeba když se snaží vyšplhat na termostat😃 nevím, jestli jsem to tu psal, ale už mě jednou kousnul a to jsem mu prst nikam nestrkal🙂 akorát jsem ho držel za krunýř a hladil ho po něm a ten pacholek se do mě zahryznul😃
Zaregistrován
6. 11. 2008
Oliver: Mě nic jiného nenapadlo, ale znáš lidi raději jsem to chtel upřesnit pro ostatní, aby za tím nehledali něco jiného jako v jiných audítkách😁😁😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
15. 7. 2007
:mrgreen: 😁 😁 Fuke je sibal koukam... kde jsou tve samurajske reflexy kacuro?
Zaregistrován
25. 4. 2007
Sternotherus odoratus...ked to budete hľadať čo to je, je to KLAPAVKA ....nie to slovíčko bez "L"....
Zaregistrován
7. 10. 2006
zpočátku jsem totiž vůbec netušil, že mě kousnul, držel jsem ho za ten krunýř zadkem k sobě a druhou rukou mu jezdul po krunýři, protože tam měl nějaký nános a tak jsem ho chtěl sundat dolu, ale stejně to nešlo. no a najednou jsem cítil na prstě té ruky, kterou jsem ho držel, takové jakoby malé štípnutí, ale vůbec to nebolelo a chvíli mi trvalo, než mi došlo, o co jde. tak jsem ho otočil hlavou k sobě a ten pacholek měl otevřenou tlamičku na plno a kýval hlavou ze strany na stranu, jako by byl hrozně nasratý🙂 bylo to srandovní. zrovna dneska v poledne jsem chtěl, aby mě zase kousnul, tak jsem ho trochu škádlil, ale už se mu nějak nechtělo😞
Zaregistrován
7. 10. 2006
facctory: jo jo, jedna z nejmenších vodních želviček, to naše je ještě miminko, má krunýř sotva 3cm a když jsme ho koupili tak vážil asi 4,75g, což jsou 2 pražské groše😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro, hod sem fotku s tou tvoji pneumatickou stipackou visacich zamku...
Zaregistrován
25. 4. 2007
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.