Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 2. 2007
No nic... jdu ozdobit větev a zabalit to "nic" do papíru... tak se mějte a mír v duši😉
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
3. 11. 2010
Oživuji prastaré vlákno a přeji krásné svátky všem dobrým lidem.
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Zaregistrován
28. 10. 2015
Já se připojím také i v tomto prastarém vlakně..
Veselé Vánoce všem a......
Obrázky:
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
29. 11. 2020
Hm, tak vzhledem k tomu, že Koniáš ani barbar nejsou ani dobří lidé ani lidé dobré vůle, tak se to tu vyznívá dost naprázdno...
Zaregistrován
3. 11. 2010
Odkud se mi dva známe,že můžeš o mne něco takového napsat? Poslední dobou jsou některé tvé příspěvky docela ostré,až bych řekl zbytečně útočné. Je opravdu nutné si vybít každodenní pitomou náladu tady na Sběrateli?
Zaregistrován
29. 11. 2020
Po ovoci poznáte je. Soudím tě podle tvého chování a selektivního protežování místních tmářů.
Zaregistrován
3. 11. 2010
Ono je to jednoduché…zkus to pochopit. Místní tmář něco napíše,většinou nesmysl a většina si ho přečte a řekne si,že je pomatenej,no a pak je tu pár,doslova pár uživatelů,kteří mají potřebu tmáře pořádne vyhlásit. No a já jsem tu od toho,abych ty vaše nesnášenlivé reakce mazal. Já přece nemůžu smazat tmářův i když třeba pomýlený,ale slušně napsaný komentář,nebo názor.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Lež není názor.
Zaregistrován
3. 11. 2010
Zaregistrován
23. 10. 2006
Ľudia berú Nový rok ako nejakú udalosť, ktorá zmení život. Ak bol váš život na nič tohto roku, pravdepodobne to bude aj napozajtra.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.