Zaregistrován
10. 1. 2013
Dávam odkaz na mincové značky a komorských grofov.Je to pekne po kope a určite to bude niekomu na prospech,známi na tom pracoval cez dva roky,obdivujem jeho trpezlivosť a snahu.http://www.horuseye.sk/mint/index.php?go=grofi_orig
Zaregistrován
10. 1. 2013
nedá sa mi tam vložiť odkaz,až to niekomu ide,nech to tam vloží,ďakujem
Zaregistrován
12. 6. 2012
Je dobré dělat za tečkama a čárkama mezery (a je to tak normální).
Zaregistrován
10. 3. 2009
Má to ešte zmysel po tom čo vyšla kniha Középkori Magyar Pénzverés: Aranykönyv 1325-1540?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
zuzi: Pekné, že pozdravujem. Prebehol som to očami a všimol som si pár preklepov (ale možno sa mýlim) asi pri 5 grófoch. Sem to písať nemienim, ak bude záujem, tak radšej do mailu.
Zaregistrován
10. 1. 2013
Fidzi,preňho to zjavne zmysel malo,treba aspoň oceniť jeho snahu a jeho volný čas,
plus cesty do Kremnice tiež ničo stáli.A hlavne to robil nezištne.
Zaregistrován
22. 10. 2010
Niekto vie nieco vytvorit a niekto zas frflat. Super počin. Velka vdaka. Samozrejme, ze to ma zmysel! Niekto si da namahu, zadarmo zverejni a stale sa najde nejaky ... co bude pindat, ja toto nepochopim.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Táto práca má zmysel a veľký. Je to unikátny prehľad rôznych foriem mien komorských grófov (latinské, nemecké, maďarské, slovenské a pri niektorých ani neviem aké), ktoré sú v povedomí numizmatikov notoricky známe väšinou len ako jedna z nich, a to zo štandardných katalógov. Vidím za tým kopec nezištnej mravenčej práce. Fakt, klobúk dolu. 🙂 Daj mi, prosím, jeho adresu, pošlem chalanovi niečo pekné...
Zaregistrován
23. 11. 2015
Počin určite dobrý.
Ja si dovolím upozorniť na gramatiku, čo s problematikou nesúvisí, ale mne to napríklad vadí.
Hrubka v nadpise, potom asi dobré. Nečítal som. Označené čiernym.
Označené červeným, tiež asi chyba, nedáva to zmysel...
Nemusíte sa do mňa navážať, myslím to v dobrom.
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Riešiš tu kktny, Stanko 😋 Veď si vypýtaj adresu ako ja a napíš mu to mailom...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.