Moderátoři: smith, Koniáš

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#171 - 3. 8. 2012, 11:49

Osobne sa držím hesla; "že ja neviem o tom neznamená ,že to neexistuje".

Nakoniec pokiaľ by určité kamene neovplývali prenosom energie , potom by určité štátne organizácie nenakupovali najkvalitnejšie tým pádom aj najdrahšie kusy.
Mnoho minerálov sa používa v kozmetike ( a poriadne drahej (.😉 ,vobec sa nebudem zmienovať o farmaceutickom priemysle.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#172 - 3. 8. 2012, 15:52

Dalšia zaujímavá vecička na nosenie ; meď Cu, prípadne azurit,malachit, chalkopyrit.

Tieto prvky sú vhodné pre všetky znamenia.🙄

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#173 - 3. 8. 2012, 16:20
Ó, tak to jsem nevěděl, že se dá prána něčím měřit. Ovšem četl jsem jednou, že existoval vědec, který vynalezl přístroj, který dokázal jemnohmotné energie a také energetické bytosti učinit viditelné pro člověka. Jenže byl označen za podvodníka a všechny přístoje byly zničeny a vědec diskreditován. Bylo to nědy v minulém století, nevím už přesně kdy. Ani jméno si nepamatuju, ale jestli to někde najdu, kdo to byl, tak to sem napíšu. Nervo81, placebo je ovšem nevyvratitelný důkaz obrovské síly lidské mysli. Člověk, který má silnou mysl, dokáže pracovat nejen s energiemi, ale přetvářet také hmotu. Jenže většina lidí nevěří tomu, že jejich mysl je dostatečně silná na to, aby dokázali. Placebo efekt ovšem dokazuje, že obrovská síla mysli se skrývá v každém z nás, ale je málokdo ji dokáže vědomě využít. Paradoxně to ovšem mnoho z nás dokáže právě nevedomě - člověku se podá placebo a on se uzdraví = uzdravil se silou vlastní mysli - nemoc změnil ve zdraví pouze silou své mysli (i když o tom v případě placeba paradoxně ani nevěděl - jenže právě to mu pomohlo - kdyby o tom věděl, nevěřil by, že se dokáže uzdravit silou své mysli a nic by z toho nebylo.) Andere - jestli máš na mysli lidskou hloupostí to, že věřím v existenci prány, tak doporučuji nejdříve odzkoušet sám na sobě a teprve pak se rozhodnout, zda se jedná o hloupost anebo na tom něco je. Nevěřil bych také v tyto věci, kdybych účinky nepocítil sám na sobě. Například při meditaci cítím, jak mým tělem prochází proud energie. Když se při meditaci zaměřím na nějakou čakru, cítím, jak se mi otevírá a koncentruje se v ní energie. A když se mi meditace povede obzvláště silná a hluboká, po jejím ukončení mám několik hodin pocit, jako bych byl o polovinu lehčí a mladší. A celkově od té doby, co medituji, tak mám mnohem více energie. Jak říkám, odsoudit něco, co jsem nikdy pořádně nezkusil a o čem houby vím, to je podle mně nekonečná hloupost.😉

Serge Nubret napsal/a:

Ó, tak to jsem nevěděl, že se dá prána něčím měřit.

Zjevne zustal utajen i pred akademickou obci...🙄

Proc nekdo takovy jeste nedostal Nobelovu cenu?😁

napsal/a:

Jak říkám, odsoudit něco, co jsem nikdy pořádně nezkusil a o čem houby vím, to je podle mně nekonečná hloupost.😉

To jiste... proto si rad zjistuji nazory vedcu v ruznych oborech abych o necem vedel o kapku vice nez houby.. pokud jde o pranu a cakru, tak se kupodivu shoduji v tom, ze jde o veci vychazejici prevazne z mytologickych/nabozenskych korenu a ktere nejenze nebyly prokazany, ale odporuji soucasnemu stavu vedeckeho poznani.
Pokud jde o leceni podobnymi metodami, obavam se, ze nejvic uhodil hrebik na hlavicku nerva: "zni to vedecky a da se to draho prodavat".

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#174 - 3. 8. 2012, 16:54

Obyčajne priebeh poznania je nasledovný;
na začiatu poznania vieme nič a všetkom,
na konci všetko o ničom.

Dokonca aj Higgsov bozon bol desatročia na smiech, dnes je to úplne inak😉

Serge Nubret

Uživatel

Zaregistrován
3. 12. 2011

#175 - 3. 8. 2012, 17:35

tenzor napsal/a:

Proc nekdo takovy jeste nedostal Nobelovu cenu?😁

Na to jste si přece již odpověděl sám😉 Viz:

tenzor napsal/a:

pokud jde o pranu a cakru, tak se kupodivu shoduji v tom, ze jde o veci vychazejici prevazne z mytologickych/nabozenskych korenu a ktere nejenze nebyly prokazany, ale odporuji soucasnemu stavu vedeckeho poznani.

Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#176 - 3. 8. 2012, 20:46

Serge Nubret napsal/a:

Ale v tomto případě jde o záměnu mineralizované vody s vodou nabitou jemnohmotnou energií a to není totéž. Nabíjet lze i vodu obyčejnou z kohoutku. Když se voda nabíjí, nedodávají se jí minerály, ale jemnohmotná léčivá energie.

Ještě jsem si vzpomněl na další způsob nabíjení vody: Při východu nebo západu slunce se v krajině objevuje zvýšené množství léčivé jemnohmotné energie, neboli prány. Prána, to je energie, která je tu pořád, ale při východu či západu slunce je jí více. ... Pokud na místo osvětlené vycházejícím či zapadajícím sluncem dáme nádobu s vodou, taktéž se nabíjí pránou, stejně jako člověk.

Já myslím, že taková Šaratica nebo Zaječická jsou nabité až dost (a nabijí člověka energií, donutí ho dokonce k běhu) a mineralizované ještě k tomu. A když budu pít léčivý pramen při východu slunka a nohy budu mít při tom v trávě plné rosy (nevýhoda - kolonády se k tomu nehodí, musí se jít kousek vedle na trávník!), není pro zdraví nic lepšího!

Jiná otázka je, co tomu řekne revma. 😉

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#177 - 4. 8. 2012, 12:06

Ad měření prány - Egelyho kolečko:
http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1343680598

Kolečko skutečně funguje, ale zcela vysvětlitelně v rámci platných fyzikálních zákonů, poháněné rozdílem teplot, konkrétně teplem lidské ruky. V podstatě jde tedy o podvod autora (jde o fyzika, musí tedy dobře vědět, co je skutečný princip fungování) vůči naivním a nevědomým lidem, kteří věří, že rotace kolečka odráží jejich životní energii.
Mimochodem verze vybavená měřícím zařízením stojí 2 700 Kč.

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#178 - 4. 8. 2012, 13:32

to Tenzor; určite ťa nikto nenúti súhlasiť , vec filozofie.🙄

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#179 - 4. 8. 2012, 15:20

Kdyz jsou nekde jasna fakta, tak to neni vec filosofie... to je jako bych prohlasil, ze 1+1=3 a na matematicky dukaz, ze to neni pravda, prohlasil, ze je to vec filosofie🙄
Jeste ze numismaticke debaty tady probihaji na zaklade poznatku a ne na filosofickem.
Ale ok, uz tady prestavam dale prudit... chapu ze jen po precteni slova "sysifos" dostalo par lidi koprivku😃

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#180 - 4. 8. 2012, 15:41

Budem sa opakovať v citáte; " že ja neviem o niečom neznamená ,že to neexistuje".

Súhlasím ; bežná minca sa určuje ľahko , menej známe mince tam už treba skúsenosť ,ale dá sa to naučiť, tým chcem napísať pokiaľ začneš inklinovať ku drahým kamenom ,alebo je jedno ku čomu, určite sa naučíš chápať veci z iného uhla pohľadu.

Ani veda nepozná všetko čierne a biele.
Dám ti jednu otázku ked všetko vieš , v ktorom roku vedci vynašli liečivo na vyliečenie diabetesu typ II.🙄
Len nenapíš ,že to nie je možné lebo Tvoji kolegovia nevedia o tom.😉
Čiže ja si budem pokračovať v písaní o liečivých schopnostiach minerálov, kovov, drahých kameňou atd.....

Záverom ešte ten dobrý vtípek momentálne sa hodiaci ; nebavme sa o jadrovej fyzike ked nerozumieme ani exkrementu.😕

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.