Zaregistrován
23. 10. 2006
musím oponovať, ešte ste nebol na masáži s použitím horúcich kameňov ?🙄
Len jeden najrozšírenejší poznatok, nebudem rozpisovať ďalej.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
19. 4. 2023
Pokud očekáváš uzdravení od nějakého kamene, musíš v to věřit! A já věřím, že to tak funguje!
Pokud v to nevěříš, tak tě žádný kámen nikdy neuzdraví.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Uzdravovanie len pomocou kameňov je ako prirovnať zametaniu v kuchyni a tváriť sa, že mám generálku kuchyne za sebou.😏
Zaregistrován
29. 11. 2020
U masáže s horkými kameny nejde vůbec o ty šutry, ale jen o to teplo, to je asi jasné. Prostě šutry jsou šutry, můžou být krásné, zdobné atd. ale nemají žádnou léčivou sílu.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Velebnosť, je to zbytočné, je to zbytočné, je to zbytočné...😉
Zrejme prejav absencie kecárni.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Ano, celé toto vlákno je zbytečné, v tom se shodneme.
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
23. 10. 2006
Páni skúste si niečo naštudovať o mineraloch a potom môžete začať nanovo diskutovať.
Šmelik ako obyčajne.👍
Zaregistrován
20. 3. 2019
Nebudu Vám vstupovat do diskuse, ale pokud tomu někdo věří a pomáhá mu to, tak tj super a určitě bych tuto "léčbu" nehaněl.
Jen jsem si zadal do googlu a co mi hned vyšlo : Léčivé kameny můžete využít několika způsoby, jedním z nejčastějších je nošení šperků s těmito kameny. Pro klidný spánek umístěte vybraný kámen poblíž hlavy, při bolestech přikládejte kámen na postižené místo na těle. Pokud se potřebujete zbavit nervozity a stresu držte v každé ruce jeden a chvíli tak vydržte.
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
Zaregistrován
29. 11. 2020
Ono jedna věc je, že víra uzdravuje, druhá je, že vykukové tahají z chudáků peníze za nesmysly, které jim nepomůžou. To je opravdu škodlivé. Tato cesta může vést i k tomu, že někteří pak třeba začnou odmítat klasickou léčbu a můžou kvůli takovýmto nesmyslům i zemřít. Prostě normálně uvažující člověk musí astrologii a tyhle pavědy odmítnout. Se studiem minerálů to samozřejmě nesouvisí, mineralogie je věda, astrologie je škodlivá pavěda.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.