Zaregistrován
15. 7. 2007
"bodku" jsem videl - ale srovnavat jsem se neobtezoval, to se priznam. mne to provedeni prijde totiz trochu divne, nekoukane to samozrejme tak jako vy nemam ani zdaleka, ale ani bych se nedivil nejake napodobenine a tam by pak samozrejme ruzne nuance v opise "nic neznamenaly" - tim myslim typologicky, ne ze by to nebylo zajimave. zajimave to kazdopadne je. mas duvod se domnivat, ze ta razba je oficialni?
Zaregistrován
10. 6. 2006
Podľa celkového prevedenia predpokladám, že sa naozaj jedná o oficiálnu razbu, nejaké rozdiely som nepostrehol. Je jasné že tieto mince boli razené v mnohých mincovniach, preto nejaké drobné rozdiely na rôznych razbách budú, ale na tejto nie je nič, čo by sa viac vymykalo bežnej minci. S istotou že je to oficiálna razba som na tom na nejakých 98%, čo je myslím dosť.😉 Mincu som v ruke nemal, ale bude to kóšer razba. Značím si ju...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Objavil som ďalšieho saracéna s ružicou v opise. Žiadna sláva, dokonca už je to myslím štvrtý ktorý vidím, ale zaujímavosť to určite je.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ešte by som podotkol, že ružicu v opise som pozoroval výlučne na denároch bez značky kom. grófa. Ak by niekto mal k tejto téme niečo nové, bol by som vďačný ža každé info.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nejako je to tu naozaj pod bodom mrazu, asi sú to ešte dodatky uhorkovej sezóny.😉 Boli mi konečne od polície vrátené moje mince, rád by som sa znova pochválil jedným denárikom ktorý nie je ani vzácny, ani veľmi nádherný, ale neviem prečo mám ho veľmi rád.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
12. 6. 2012
určite ho máš rád pre ten vysmiaty ksicht i to takmer ležaté "s" je pekné
Zaregistrován
25. 4. 2007
Mince konečne doma, super, dobré správy mám rád.
Zaregistrován
10. 6. 2006
No samozrejme mám z toho obrovskú radosť, aj som to oslávil.🙂 Inak ďakujem naozaj všetkým, ktorých sa to týka... veď viete.
Zaregistrován
30. 9. 2010
Archypov napsal/a:
... Boli mi konečne ... vrátené moje mince,
...
uz aj bolo nacase.
predychaj celu tu parodiu, a nenechaj sa znechutit.
je to krasny konicek.
jacisin76@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.