Zaregistrován
21. 12. 2008
Dovoľte, aby som sa pochválil novým denárom Ľudovíta II. , tento typ mi chýbal, tak mám z neho veľkú radosť.
Obrázky:
Zaregistrován
17. 9. 2009
Uzivatel Petr156 tu vystavil skutocne nadherny gros tak pridam nieco aj ja. Ma trochu porezny povrch ale na niektorych castiach ma skutocne krasnu duhovu patinu. Zatial je to najdrahsia minca aku som si zadovazil ale vela moznosti kupit tento gros veru nebyva a vyzera trochu lepsie ako na fotke. Paci sa Vam ?
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
21. 12. 2008
No tak mne by sa takéto niečo naozaj páčilo🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
a me by se libil take a jak. ale ja uz mam ted utraceno za Bethlena a navic tento asi bude mnohem drazsi, ze?😞
Zaregistrován
10. 6. 2006
Stredo, páči sa aj mne. Pekná minca a často sa nevidí, je vidieť že ideš v zbierkovej činnosti dosť hore. Gratulujem a držím palce.
Zaregistrován
17. 9. 2009
Co som odsledoval pohybuju sa v intervale cca 140 - 220€ samozrejme pekny stav to vsetko meni lebo ako pisal vyssie Sigur nerobili sa z moc kvalitneho striebra a vacsina ich vyzera hrozne a uz vobec nie strieborne.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ja už som ti ho chválil a myslím si, že si to trochu nešťastne nafotil/nasvietil (tým nechcem kritizovať, lebo sám nefotím práve ideálne), lebo sa zvýraznili práve tie porézne miesta. Na fotke od predajcu, čo si mi posielal, vyzeral krajšie. 😉 A myslím si, že reálne tiež vyzerá lepšie. Mám recht? 🙂
Zaregistrován
25. 4. 2007
Stredo, gratulujem ku grošíku, myslím že by potešil každého zberateľa.
Ak dovolíš, ja ešte doplním určenie, kremnická razba, Unger 668; Huszár 840;Rethy 229; Pohl 254-2
Zaregistrován
23. 11. 2011
krásná mince, také se pokouším mít od každého panovníka alespoň jeden groš /mám na mysli Uhersko/ Poslední přírůstek mám Rudolfa II. Pomýšlým na Ferdinanda I. Jde to ale velmi ztuha....
Zaregistrován
17. 9. 2009
Tak Sigur ako si pisal nasvietenie spravi vela, odfotil som ho este raz a toto uz ma k realite velmi blizko
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.