Zaregistrován
23. 11. 2010
... mne by sa ten zmätok vcelku hodil, ani nie pre ten dvojráz, ako pre ten dvojkríž ... :-)
Zaregistrován
10. 6. 2006
... kvôli zvláštne dorývaným patkám na koncoch dvojkríža?
Zaregistrován
23. 11. 2010
Áno, aj. Ďalej "gulička" pod dvojkrížom, čo je zdá byť zaujímavé (ale zase nevidel som ich toľko, aby som mohol zovšeobecňovať). No a v neposlednom rade, takúto variáciu zatiaľ nemám ;-)
Zaregistrován
23. 11. 2010
Tu je mojich šesť Marien, variabilita krížov je pestrá už aj len pri tejto vzorke... Inak tá moja prvá má tiež guličku pod krížom, ale petky, hoci sú podobné, marí sa mi tam istá odlišnosť. Určite je tam ale rozdiel v perlovci - prvé okružie okolo kríža. Na Tvojej akoby boli "guličky navlečené na šnúrke":
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Máš to pekné, naozaj. Ja práve začínam robiť niečo malé v rámci denárov Márie I., preto sa tomu začínam venovať trochu viac a táto téma ma zaujíma. Predbežne myslím, že moja minca a tvoj prvý z tejto plejády sú rovnaký variant.
Zaregistrován
23. 11. 2010
sú hodne podobné, rozdiely sú malinké, okrem tých, ktoré som spomenul na strane kríža; na strane s M, ne na mojej nad emkom ešte gulička ... pobádaj, porovnaj ... a to sme ešte nevenovali pozornosť kruhopisu.
dávam lepšie fotky (foto P. Hutai)
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2010
gulička nad emkom, je asi tá kružidlová džúra - pardon :-)
Zaregistrován
10. 6. 2006
Máš recht, drobné rozdiely tam sú, hlavne tá gulička nad M. Vďaka za foto...
Zaregistrován
10. 6. 2006
To comes: Posielam ešte jeden svoj nový prírastok, verím že to fotka urobí radosť. Celkom pekné falzum, čo povieš?
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Chalani, pekné kúsky, aj to falzum je zaujímavé.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.