Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 11. 2008
A to byla hudba? Já myslel, že rámus ze stavby...😲
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
13. 11. 2011
Taky se mi to nelíbí a to snesu jakožto hardrocker nějakej randál!!!
Zaregistrován
21. 11. 2011
Obcas nevim, jestli ty zvuky delaji jen pusou..🙂
Mel jsem kamarada, ktery mel podobnou kapelu - amaterskou, jen sem tam nekde hrali. Jednou jsem byl u nej a ze mi neco zahraje. Nemohl jsem rici ne. S hruzou jsem ocekaval, co prijde. Jake ale bylo me prekvapeni, kdyz mi najednou zacal prehravat party ze starych operet, ze se mu zdaji genialni! Bohuzel to by v jeho okoli nikdo neposlouchal.
Od te doby jsem premyslel, zda to ti lidi nedelaji jen z pocitu nalezitosti do nejake party tvrdaku. Uplne si predstavuji toho osameleho nicim nevyrazneho jedince, ktery dela nudnou bezvyznamnou praci, tak se alespon potetuje, aby si pripadal jako tvrdak; vecer si vezme cerne kalhoty a cerne tricko, ktere mu maminka vyprala a peclive vyzehlila a vyrazi do hospody ci na koncert takove kapely, aby alespon na chvili unikl dennodenni flustraci bezvyznamneho zivota a na tu hodku se citil cool, protoze ostatni kolem nej delaji, ze jsou take cool🙂
Zaregistrován
9. 3. 2010
V inom vlákne sa tu rieší trest smrti. Toto by som púšťal za trest ťažkým zločincom (stačí hodinku, dve denne asi tak mesiac) a verím tomu, že by to splnilo svoj účel a viacerých by sa podarilo prevychovať. By si dobre rozmysleli, či to chcú ešte niekedy počúvať ...
Zaregistrován
3. 12. 2011
Tahle hudba je plná agresivity. Probouzí v člověku agresivní náladu. Proto bych ji pro zločince nedoporučoval.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
16. 2. 2008
No právě, pouštěl bych jim to jako skupinovou terapii, oni by se vytloukli navzájem a byl by pokoj.😋 😉
Zaregistrován
24. 3. 2010
Páni, ja už som takéto a ešte väčšie šplechy počul tak x-krát a okrem metalu to bolo aj na hip hop, punk, jazz, ambient, dubstep a ďalšie moje "nepočuvateľné" veci. Takže nie som prekvapený a beriem to v pohode. Sú to typické reakcie ľudí, čo to nedokážu svojimi mozgovými bunkami pochopiť (voľne preložené - hovno o tom vedia), ale majú potrebu sa vyjadriť 😈
Zaregistrován
24. 3. 2010
...no a aby som nezabudol, úplne mimo mísu je svojím príspevkom (druhým odstavcom) Tovy, to ma fakt pobavilo 😁
Zaregistrován
16. 2. 2008
sigur napsal/a:
Sú to typické reakcie ľudí, čo to nedokážu svojimi mozgovými bunkami pochopiť (voľne preložené - hovno o tom vedia), ale majú potrebu sa vyjadriť 😈
😃 Nojo, prvděpodobně na vychutnání této “hudby” je potřeba mnohem vyšší inteligence než máme my, škoda.😞
Že o tom hovno vím to nepopírám ale nic to nemnění na skutečnosti že je mi to doslova fyzicky nepříjemné.😠
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.