Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 11. 2010
:D Však jsem to taky napsal korektně, mohl jsem místo slušného rodinného slova prostitutka použít daleko expresívnější výrazy a že jich znám 😈
Zaregistrován
3. 12. 2011
To jako každá dobrá kamarádka, co pomůže v případě potřeby, je hned prostitutka?😉
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
3. 12. 2011
A ten pán v brýlích má evidentně taky klíště a tak čeká, až na něj přijde řada. Ale asi ho to svědí, tak se vrtí, cuká a už se nemůže dočkat, až mu ho paní vytáhne😉
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
16. 2. 2008
:mrgreen: 😁 😁
Kdoví kde ho má když se tak kroutí 😃 😉
Zaregistrován
6. 11. 2010
No podle stylu oblékání to nebude jeptiška😉 Ale dobře, nesmím to rozdělovat takhle středověce černobíle..
Zaregistrován
31. 12. 2011
to jste tetym s tym humorem prehybli. Tady nejde o nic krome spustenech dzins a naplnenoho rtu te pani...
taky musim rici, ze zase jde o nizkomoralku a neprepustne na forech.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Dento je to len sranda a o nič nejde, tak nemoralizuj. Koniec koncov naozaj nevieme čo sa tam deje, tak by to nikoho nemalo poburovať. Ak to však celé moderátor vymaže, proti samozrejme nebudem, ty si však daj studenú sprchu, nejako ťa to rozpálilo.😉
Zaregistrován
6. 11. 2010
Možná by také rád naplnil ret nějaké paní😃
Zaregistrován
6. 11. 2008
Houby klíště, už jsem na to přišel, pánovi se utrhnul knoflík u kalhot(proto jsou trochu volné a musí si je přidržovat), kamarádka mu knoflík ochotně přišila a nyní jen ukusuje zbytek nítě ze šití...😁😁😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 11. 2010
Ano to je další nevinné vysvětlení😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.