Zaregistrován
24. 3. 2010
Kua, niekto zahlasoval za Leopolda! Že to bol dula77!? 😈 😁
Zaregistrován
22. 3. 2009
Máš aj môj hlas :-)
Zaregistrován
25. 4. 2007
hlas pridaný na správne miesto..😉
Zaregistrován
1. 8. 2010
Bol som kolegiálny, zlaté mince ma zatiaľ neberú.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
17. 9. 2009
Zdravim Vas pani, mal som moznost vidiet jeden konvolut v ktorom ma velmi zaujala jedna minca a ocenil by som tu radu skusenejsich, zial nemam krajsie fotky mince, dufam ze casom budu.
Jedna sa o obol mateja korvina a moja otazka znie:
A: Divame sa na jednostranu mincu, ktoru Pohl, Unger a ani Huszar nepoznaju?
B: Divame sa na mincu ktora ma jednu stranu definitivne po smrti ?
C: Divame sa na zmetok pri vyrobe
D: Z nikto sa nikdy nedozvie a urcite nie z tejto fotky
Kazdopadne dakujem za vase nazory a postrehy, viem ze Matej Korvin razil jednostranny obol s ceskym levom ale toto by mala byt obojstranna minca
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
23. 11. 2010
Ak by som tú madonu tam chcel vidieť, tak ju tam uvidím :-)
Fotka je aj tak zorientovaná, aby tá ilúzia madony bola pravdepodobná, alebo aby sme ju videli, ak ju chceme vidieť. V tom pohľade by to koliesko na druhej hodine mohol byť zvyšok hlavy dieťaťa (Unger 578 ), alebo P (Unger 579).
Z Vašich možností je to "D" - podľa mňa samozrejme... takže nič záväzné ... ak by som ale toto obdobie zbieral určite by som ju vzal, ale v cene priemernej mince. Lebo vlastne ide najmä o to, či kúpiť, alebo nie, a to už bude len Vaše rozhodnutie.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tiež si myslím, že je to za "D". Mohla by to byť tzv. inkuzná razba, kde na reverze je vyrazený negatív averzu. V tomto prípade by bola slabo vyrazená. Len stále neviem, či to považovať za zmetok alebo chybprazbu. Osobne sa mi veľmi páčia a zbieram ich. Ak je dobrá cena, tak ju ber...ozvem sa ti na mail...
Zaregistrován
6. 11. 2008
Zaregistrován
10. 6. 2006
Toto je skutočne otrasná fotka a súhlasím s comesom - D je správne.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.