Zaregistrován
23. 11. 2010
... vygúglil som Korvínov obolus v podobnom stave - pridávam len stranu s "madonou" - takže jestvujú najmenej dva známe exempláre podobného "razenia"
Obrázky:
Zaregistrován
17. 9. 2009
Tento poznam z SK aukra viem ze prebiehajuce aukcie sem nedavame ale tato minca sa uz ponuka viac krat takze ak na nu niekoho upozornim tak len potesim predajcu co mi vobec neprekaza nakolko som u neho uz nieco kupoval a bol velmi sympaticky
http://aukro.sk/matej-korvin-obol-obolus-huszar-728-i2692238627.html
Na tejto ale vidim zvysky razby pomerne jasne hlavne zavoj Madony, ale necham to na lepsie fotky ked mi minca dorazi
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Potom to prosím ťa dobre nafoť a oboznám nás s tým, všetky tieto prezentované fotografie sú otrasné.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ak tam bude madona, potom to nie je inkuzná razba ale obol v šrotovom stave.
Btw. myslím, že predajca z odkazu funguje na tomto fóre 😉
Zaregistrován
17. 9. 2009
Zahada vyriesena stacia lepsie fotky a hned je vidiet, ak vytiahnem pohla urcime aj mincovnu🙂 - a su to Kosice
Obrázky:
Zaregistrován
28. 2. 2012
zdravím dostal sa mi do rúk nejaky ten korvín tak vam posielam obrazky na posudenie mincovne vdaka + posledne dve fotky krásne falzum
Obrázky:
zlatak ešte ma len niekde čaká
Zaregistrován
24. 3. 2010
Zožeň si Pohla a študuj značky sám. Ver mi, že ťa to bude baviť ešte viac. No hlavne si vyskúšaj fotiť mince na rôznych podkladoch, tieto fotky sú dosť zlé.
Každopádne, niektoré z tých mincí sú fakt celkom pekné. Napríklad na prvej a poslednej fotke. 😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
17. 9. 2009
Ak potrebujes pomoct s nejakym katalogom na stredoveke uhorsko kludne mi napis na lukasstredansky@gmail.com
co sa tyka fotiek, kvalita je fajn len ich musis este upravit, staci fotku orezat nech sa ukaze minca a nie podklad a pridat jas, to zvladnu aj free verzie programov na pracu s obrazkami ja pouzivam photoscape je zadarmo, jednoduchy a fajn.
Co sa tyka minci korvinove denare z doby pred reformou tak su vazne velmi pekne
Zaregistrován
24. 3. 2010
Jeden postreh k prvej minci. Havran, písmo atď. to všetko je pekne vyryté. Akurát by ma zaujímalo ako rezač začal so štítom, lebo havrana má až na dvoch tretinách. Ja by som najprv vyryl obrys štítu a predelil ho na polovicu. Podobne mu uletel dvojkríž...hmm, fakt zaujímavá minca...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.