Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
18. 5. 2021
Tak to pak tedy dvojnásobné blahopřání k nákupu. Třeba se zas něco nového někde ukáže.
Zaregistrován
10. 2. 2006
Abych ještě k těm obálkám Lapirotů dodal nějaké informace, tak posílám další ukázku ze svého exponátu včetně kompletní rekonstrukce tiskového archu.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
10. 2. 2006
Zaregistrován
25. 7. 2006
Jaromir: dekuji, myslel jsem si to. Jen mi prekvapilo, ze se takova vec objevi v aukci a navic proda, jakoz i pocet prihazujicich a vyse příhozů.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
10. 2. 2006
Pokud nejde o nějakou recesi, nebo o vtip, potom žasnu nad hloupostí tolika kupujících, kteří kupují něco drahého, o čem si však absolutně nic nezjistí.
Ten padělek je tak primitivní, že se nehodí za něj dát ani 5,-Kč. Přitom známkový vzor Britannia je známý široké veřejnosti, běžně se vyskytuje u našich obchodníků a na Ebay jsou desítky známek s tímto známkovým vzorem. Prodávající tam uvádí katalog Gibbonse i katalogovou cenu, ovšem katalogové číslo neuvádí. Pokud by prodávající neuváděl vůbec nic, řekl bych si, že někomu naletěl a je v tom nevinně. V případě takového popisu prodávající asi moc dobře ví, proč neuvedl katalogové číslo.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Vec, ktorá by nemala existovať a predsa 😉
Mare dAlbert na Post Paid
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Jedného Vám priložím aj ja...😉
Obrázky:
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
13. 11. 2015
Jé, tady jsem dlouho nebyl a je to tu pořád stejně zajímavé.. 😉 Chtěl jsem se zeptat, zda-li je ještě možné objednat knihu Mauritius Post Paid či již je fuč. Děkuji.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.