Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
7. 7. 2010
https://aukro.cz/mauritius-six-pence-1858-trial-print-mim-vysoky-kat-6998340794
Prečo toto niekto robí?😲
Myslím prihadzujúcich a kupcu, nie predajcu.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 2. 2006
Nedokáži pochopit, zda si 11 lidí dělá legraci, nebo si tuto legraci dělá 1 člověk pod 11 identitami. I sběratel s naprosto podprůměrnými znalostmi by něco takového nemohl nikdy bidovat.
Zaregistrován
10. 2. 2006
Zaregistrován
13. 11. 2015
Děkuji. Ano, to je jistě pravda. Nedávno byl doprodej posledních neprodaných dopisů, měl jsem tam zálusk na jeden dopis (tu 2pásku v kombinaci s Britannia 6d blue), ale bohužel peněz nebylo nazbyt (možná ho tu někdo zakoupil:)) Tak jsem tam získal alespoň ty reprinty za poměrně slušnou cenu. Jinak Vaše knížka je super a samozřejmě potěšilo, že tam byl dle očekávání🙂 vyobrazen i ten můj dopis. Ba dokonce ještě jedna známka (Londýnský vstupní úřad 79), kterou jsem s ním společně zakoupil. Z té samé aukce mám ještě 1d s razítkem French Marseille Paris.
Známky nejsou nic moc, ale ty razítka to kompenzují.
Zaregistrován
13. 11. 2015
Narazil jsem ještě na tento fragment (není ovšem čitelné celé datum). Možná tento set znáte. Je to z 36. aukce Merkurphila, která proběhla v r. 2019. Na tuto položku jsem myslím i přihodil, ale nevyhrál jsem😃 . Nakonec se prodala za relativně nízkou cenu, což mě trochu mrzelo, především kvůli tomu ústřižku.
Obrázky:
Zaregistrován
13. 11. 2015
V té samé aukci byl i druhý set. A na to, kolik tam bylo položek se též vydražil za velmi nízkou cenu.
Zaregistrován
13. 11. 2015
:
Obrázky:
Zaregistrován
10. 2. 2006
Škoda, že u tohoto výstřižku dopisu odeslaného z Mahebourgu do některého z měst na Mauritiu, což potvrzuje obdélníkové razítko INLAND, je kruhové razítko s korunkou odstřiženo tak nešťastně, že nelze doložit rok odeslání. Zřejmě je tam JY a 185.
Ostatní známky moc pěkné.
Vložte do diskuse i sken vaší známky 1pence s razítkem Londýnského vstupního úřadu 79. To je skutečně kuriozita a možná jde o unikát.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Jaromír, takmer isto to išlo z hlavnej pošty v Port Louis do Mahébourg.
Roky 1854-55
Zaregistrován
13. 11. 2015
Tak posílám všechny 1p, které mám. První by měla být early a má zeslabení, ostatní intermediate. Poslední má krásnou sytou barvu, ale má vady (drobné zeslabení, pinhole..)
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.