Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
24. 3. 2010
Biely groš...
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
podľa mňa to bude Šatný, Kutná Hora, také nepodarené krídlo.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tiež sa mi to na nič iné nepodobá. Dvojráz tam nevidím, tak to bude fakt asi odfláknuté krídlo.
Zaregistrován
18. 1. 2010
je to Šatný K.Hora
Zaregistrován
23. 12. 2010
Zdravím, mám tu jeden tříkrejcar, který nějak nemůžu dohledat. Němec, Rakušák, hrabě, biskup- fakt nevím. Pomůžete s určením?
Obrázky:
Zaregistrován
23. 12. 2010
A ne, tak nakonec si odpovím sám..
Strassburg (bishops)
Johann v Manderscheid 1569-92
3 kreuzer (21 mm), 1573
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zdravím, jeden kolega si koupil tento tolar, trošku jsem zpozorněl protože mi na něm něco nesedí. Poptal jsem se tady jednoho zkušeného člena tomu na něm též něco nesedí aleneni si jistý jestli to není jen korozi. S tím se ztotožňuji. Zároveň mi majitel řekl že mu další dva numismatici řekli že u Jáchymova je koroze běžnější a pravost nikdo nezpochybnil. Tuhle legendu už slyším po několikáté, už jsem slyšel i důvod že je to kvůli radiaci. Ale pokládám to za blbost. Tedy me dva dorazy zní, je ten tolar pravý? A má někdo nakoukanou Jáchymovskou mincovnu a může potvrdit vyvrátit legendy o korozi? A co na to Oliver?
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
28. 10. 2015
Fotky nejdou zvětšit,chce to lepší kvalitnější foto, včetně hrany..
Vlož sem také kompletní metrologii..
Klidně mi je pošli na email..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
11. 2. 2016
Barbare díky za snahu. Metrologii nemám, ani foto hrany, jen tyhle navíc. Můžeš se pokusit vyjádřit, nic proti tomu. Fórum je tady pro všechny.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.