Zaregistrován
26. 5. 2017
Jak je to s těmi to mincemi nebo medailemi myslím ted ve verzích z ag ?kde vzít o nich nějaké informace a jak jste na tom vy?delaji se padělky?
Zaregistrován
7. 2. 2011
Doporučuji:
http://www.numismatici.cz/en/article/99/EMIL-NOVAK-NASI-PREZIDENTI-NA-MINCICH-MEDAILICH-A-PLAKETACH
Dá se koupit na Aukru občas, možná v nějakém antikvariátu, mají i v některých knihovnách.
Zaregistrován
29. 5. 2017
Dobrý večer přátelé,
jenom info-dneska jsem si uvedenou knížku objednal přímo u vydavatele a cena je 250 Kč plus 110 Kč poštovné a balné, celkem tedy 360 Kč.
Chtěl bych tímto poděkovat TAHOvi, jelikož jsem o této knize nevěděl. Začal jsem sbírat medaile s tématikou presidenta Masaryka, takže to je pro mě povinnost...
Zaregistrován
26. 5. 2017
Meloun tak to budeš konkurence i ja jsem zacal sbirat masaryka😆
Zaregistrován
7. 2. 2011
Mám prosbu. Jestli budete sbírat TGM a narazíte na něco, co v knize není, dejte mi vědět obrázkem a údaji (míry, váha, materiál atd.). Děkuji.
Jen se zamyslete nad množstvím nových ražeb s TGM včetně 1 kg medaile z Au 🙂 .
Zaregistrován
10. 3. 2009
Je to limitovaná edícia pre zberateľov, ktorí to so zbieraním TGM myslia vážne. Ostatným bude v zbierke chýbať. Do vianoc majú akciu - pri kúpe dvoch kusov poštovné zdarma 😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
26. 5. 2017
Ale co se tyče jsem řazen z čes. Tak se mi zda ze ta cena posledním rokem vylitla až moc nahoru to samy franc pětikoruna
Zaregistrován
26. 5. 2017
Má ale mobil mi to slovo upravil a ja si toho nevšiml
Zaregistrován
6. 1. 2013
Nic se přece naděje, já vím, že to byla nějaký překlep.😲
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.