Moderátoři: smith

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#131 - 18. 8. 2011, 09:10

Já být krokodillem, tak se kouknu do e-mailové schránky komu ty skeny poskytl před 20 listopadem 2010, a pak se uvidí (:shock:) . Ale přece nemůže být naštvaný na někoho, kdo na odkaz jen upozornil. Ducaton napsal, že se to sehnat dá, ostatní začali pátrat --> Garret našel jako první, sipkar jako druhý, sigur jako třetí, no a já to našel jako čtvrtý (pořadí je poskládané podle času příspěvku). Ale jestli to tak krokodill nechce, tak snad by mohl někdo z moderátorů smazat příspěvky od příspěvku #113 17. 8. 2011, 19:54, až po ten tento #131 18. 8. 2011, 9:10

krokodill

Uživatel

Zaregistrován
23. 4. 2008

#132 - 18. 8. 2011, 09:17
Waluigi: Tak s timhle screenshotem to v podstate na urovni primeho odkazu je🙂 Ale souhlasim s tim, ze by mel byt krokodill nastvany spis na cloveka, kteremu poskytl ty scany a ktery zneuzil jeho duveru a dal je jednak na net a jednak dalsim lidem.

Nejhorší je, že jsem dal jen pár kamarádům celé DVD, na kterém toho bylo o moc víc, než jen Cach. A pak se najednou začaly skeny objevovat na Ulož to, Warforum a jiné a jiné stahovací portály. On to totiž nejspíš někdo poskytl, někomu svému blízkému, ten zase svému... Zkoušel jsem to dohledat, ale bezvýsledně. 🙄 Tak jsem se zařekl, že už nikdy nic takového. Nejvíc mě na tom naštvalo, když mi dokonce jednou někdo poslal link na E-Bay, kde někdo toto DVD nabízel k prodeji 😲 😲 😲 A to jsem skoro většinu z toho skenoval sám...🙄 Zato mě příjemně překvapil kolega Ma..i tady z fora, který mi za výměnu pédéefek poslal jako poděkování dokonce dva P.G.😉

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#133 - 18. 8. 2011, 09:20

Tak to bych všechny ty "kamarády" postavil do řady, zasvítil na ně lampičkou a zahrál si na Kobru 11. 😠

krokodill

Uživatel

Zaregistrován
23. 4. 2008

#134 - 18. 8. 2011, 09:30

p.s. Waluigi, ale já na tebe nejsem naštvaný. Jen jsem napsal, že se sami připravujete o squělou možnost mít něco echt na výměnu. Já dnes, když najdu nějaký špek na netu, tak mlčím jako hrob 😁 😆 A Ducaton to sem napsal proto, že mě asi týden bombardoval mailama, co mi všechno vymění za skeny, dokonce nějaké kredity na nějakou počítačovou hru😁 A pak si to našel sám, tak měl velkou radost. Také jsem mu odepsal, že mu blahopřeji k jeho snaze a že vidí, že když něco chci, že to jde. Jen se nakonec z této knihy stane běžný škvár dosažitelný kdekoliv na netu a lidi, kteří za knihy dali tisíce korun, si budou trhat vlasy... I když asi ne, také jsem si je nakonec kupoval v knižní podobě a nelituji. i když mi ještě vlastně chybí druhý díl. Tak kdyby jste ho náhodou někdo měl navíc...😁

gorila

Uživatel

Zaregistrován
27. 12. 2010

#135 - 18. 8. 2011, 09:46
p.s. Waluigi, ale já na tebe nejsem naštvaný. Jen jsem napsal, že se sami připravujete o squělou možnost mít něco echt na výměnu. Já dnes, když najdu nějaký špek na netu, tak mlčím jako hrob 😁 😆 A Ducaton to sem napsal proto, že mě asi týden bombardoval mailama, co mi všechno vymění za skeny, dokonce nějaké kredity na nějakou počítačovou hru😁 A pak si to našel sám, tak měl velkou radost. Také jsem mu odepsal, že mu blahopřeji k jeho snaze a že vidí, že když něco chci, že to jde. Jen se nakonec z této knihy stane běžný škvár dosažitelný kdekoliv na netu a lidi, kteří za knihy dali tisíce korun, si budou trhat vlasy... I když asi ne, také jsem si je nakonec kupoval v knižní podobě a nelituji. i když mi ještě vlastně chybí druhý díl. Tak kdyby jste ho náhodou někdo měl navíc...😁

Tak toho se nebojím. Většina starších knížek převedených do pdf jsou mizerně naskenované obrázky. Text se nedá označit a zkopírovat či v něm hledat. Je to prostě rychlá, levná a hlavně mizerně odvedená práce.

Co se týče toho tvýho Cacha, aspoň se text dá označit a zkopírovat. S hledáním je to krapet na štíru. Ale když budu moct, dám přednost fyzické knize.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#136 - 18. 8. 2011, 09:49

Já chci taky kredity na nějakou počítačovou hru...

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#137 - 18. 8. 2011, 10:15

Tak a teď k literatuře, kterou sháním:
Chvojka: Groše Ferdinanda I.
Nechanický: Mince Grošového údobí
Pinta: Groše Karla IV.
Artur Pohl: Munzzeichen Und Meisterzeichen Auf Ungarischen Munzen Des Mittelalters, 1300 - 1540
Castelin - Příspěvek k chronologii haléřů Vladislavových a Ludvíkových
Castelin - Příspěvek k chronologii bílých peněz Vladislava II.
Jestli Ducaton najde, budu také vděčný.

Dracek

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2008

#138 - 18. 8. 2011, 10:24

Waluigi: Když to sháníš, tak si to kup !
Vychcánky co chtějí všechno mít zadarmo fakt nemám rád, nauč se, že znalosti někdy také něco stojí... 👿
(kopírovat se má maximálně stará a téměř nesehnatelná literatura a ne novodobé věci)

Tyto se na aukru ukazují(některé často, jiné méně)
Chvojka: Groše Ferdinanda I.
Nechanický: Mince Grošového údobí
Pinta: Groše Karla IV.

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Kucera

Moderátor

Zaregistrován
6. 7. 2009

#139 - 18. 8. 2011, 10:25

Na ty bile penize Vladislava II.J. by sis mel radsi sehnat praci od K.Peukerta (Bile penize Vladislava II. - nalez v Hlavici). Je to novejsi prace a je v ni zahrnuty i ten Castelin 😉

Kucera

Moderátor

Zaregistrován
6. 7. 2009

#140 - 18. 8. 2011, 10:31

A pokud chces neco kvalitniho na halere Ludvika J. tak si kup Mince & Bankovky c.3 ktere vyslo pred nekolika dny, je tam precizni studie o techto halerich od P.Gregora (pokracovani bude jeste v c.4)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.