To denary, numismatik-fji.
Děkuji za zdokumentování tohoto vzácného ročníku pražského desetikrejcaru 1795 C. Bylo by dobré pokud by se nám podařilo zjistit jejich historii, jestli se objevuji nové mince, nebo se opakují výskytem stále stejné kusy, aby nás to nesvádělo k přesvědčení, že jich je více, než jich opravdu je.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Ještě malá poznámka. Asi to vypadá, že by se mělo jednat určitě minimálně o čtyři kusy, u kterých je šance, že se budou točit. Proto prosím všechny sběratele, kteří mají možnost přijít k fotografiím mincí tohoto ročníku, aby je zde poskytli ke zdokumentování.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
cca před 4 roky byl jeden kus také v internetové nabídce od jednoho obchodníka v Německu za 70€, ale když jsem mu tehdy psal, byl již prodaný(bohužel fotku nemám)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Ten na MA jsem znal(tuším byl tam za 50€ a foto mám někde asi také), ale ten o kterém jsem psal byl jinde a dříve...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.