S myšlením lidí.
Ale to je příliš bezbřehé konstatování, kam spojení určitého stavu v konkrétní aukci a druhu poptávky ohledně spotřebního zboží, moc nezapadá. Takto bych mohl diskutovat neomezeně na vše a výsledkem by byl naprosto neuchopitelný výsledek, nevýsledek.
Zde jsem ale vnesl konkrétní konstatování, které může mít naprosto jednoznačný výsledek.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Já jsem zde napsal zcela jednoznačný názor na nějaký stav konkrétního posuzování zachovalosti mincí v konkrétní aukci, který bylo možno podpořit dalšími názory dalších lidí.
Nezlobte se, ale nebudu zde diskutovat v hádankách přes naprosto nesouvisející otázky. Nejsme v diskuzi o módě.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Nejde o módu, jde o to jak lidé myslí a jak se chovají. Ty si stěžuješ/poukazuješ na nízkou úrovni aukce. Mohl by jsi tedy shrnout jakých aukcí jsi se zúčastnil (za např. poslední dva roky) a pomocí jedné či dvou vět je charakterizovat? Zkušenosti máš.
Mám jen dojem, že ti unikají některé souvislosti nebo si je odmítáš připustit.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Sbírání mincí je ryze odborná záležitost, kde by měly být dodržovány předem předepsané okolnosti. Každý začínající sběratel si je může přečíst v řádech ČNS. Navíc si je může přečíst v ohledu k posuzování zachovalosti v dostupné literatuře. Pouze jako člen ČNS požaduji, aby tyto pravidla byla alespoň v nějaké rozumné míře dodržována. A že mně to vadí, nelze se divit. Stávat ráno po čtyřech hodinách, strávit několik hodin cestovánín, platit za cestovné a výsledek naprosto zbytečný. Zde pak neobstojí žádné dnešní souvislosti, které samozřejmě znám, ale v žádném případě je nehodlám tolerovat a přizpůsobovat se jim.
A jaké aukce mně zajímají? Asi mám přehled o všech aukcích, které lze vyhledat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.