Zaregistrován
11. 2. 2016
To je nahodicka, díky za odpověď, mě se podobny provedení nepodařilo najít, skoro mi to přišlo víc jako mlynske kolo než hvězda v kruhu. Včera jsem náhodou četl tvůj článek o středověkých drobných mincich. Krásné čtení, docela mi to uvrtalo a přemýšlím nad pořízením několika feniku, uvidím jestli ve mě zazehnou nějakou jiskru. Jsem z toho nadšený. Díky ti.quote=pavelgregor]
Dal bych ji taky do KH. Hvězdu v kroužku uvádí Janovský. Provedení hvězdy se nijak výrazně neodlišuje od značky bez kroužku.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
Jedna se o kutnou horu.Byl by k mani ? Prodej , vymena?
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zaregistrován
23. 11. 2011
Jestli je ten malý groš hezký i z druhé strany tak nějaké 2-3 tisíce bych dal, nebo výměna za jiný středověk....
Zaregistrován
11. 2. 2016
Kluci, já ho ještě ani nemám, kámoš ho vystavil tak ho od něj chci vyzobnout pro známého. Až bude, kdyz bude a zbude. Dám vám vědět.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
Ok dal bych okolo 5 tisic.Diky
Zaregistrován
23. 11. 2011
Tak vidíš, aspoň víš kolik můžeš kámošovi za něj dát!
Zaregistrován
11. 2. 2016
Denary, pisni mi mail, tvuj nevidim, a stare maily jsem smazal. Domluvime se.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
Ahoj
Taky ho nemuzu najit .Muj email je honnval@seznam.cz
Diky
Zaregistrován
23. 11. 2015
Čo si myslíte o tomto pliešku? Je nejaký divný,opačný,či čo? Mal by to byť solidus (Christina),strieborný,rok neviem,ale nevyzerá tak..🙄 Na tej jednej strane nevidím vlastne nič,ale aj tam je ten opis (časť) iný,otočený..?? Obojstranná inkusná razba? Veď to je asi blbosť.Neviem,nevyznám sa.😉
-s-
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.