Moderátoři: dejvy, pavlinka, smith, regula_jan
Zaregistrován
23. 2. 2009
No to vím sám, když jsem vybíral ty nejzajímavější věci do exponátu o služebních známkách Trávankóru. Taky jsem občas vybíral z několika set a až při tom jsem třeba zjistil, že byla ještě další deska.
Zaregistrován
23. 2. 2009
No 7 000 € není zrovna málo, ale asi to není nejvíc za Ballon Monté.
Zaregistrován
19. 4. 2014
Ja viem o predaji Ballon Monte ktory bol adresovany do Australie .V roku 2009 v čase krizi sa predal na aukcii v Australii za 190 000 Dolarov.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
9. 2. 2008
Kristova noho- to je peněz! A čo na to povie Pavlínka? Ikánek si zaslouží zlatou medajli a to bez sebemenšího zaváhání. On mně furt táta říká:"Kdybys měla aspoň deset procent v hlavě toho, co Jirka"!😃 Momentálně jsem s časem špatně. Chodím na dvanáctky na brigádu (denně) a už pomalu začíná škola. Jinak ten dopis je už opravdu investiční záležitost. V exponátu super a později do trezoru 😉
Zaregistrován
12. 6. 2012
Při příležitosti pivní výstavy frankatura s milovníky piva (připomeňme si Cimrmanův nápis "Lepší pivo v žaludku něžli voda na plicích" nebo genderově nevyvážený "Lepší teplé pivo než studená Němka"). A k tomu symbol lásky, aby to bylo zřejmé. No a navíc se ti dva mohli potkat. 😁
No prostě pro tématiky jak vyšité!
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
A jiný tématický - plakát! Akorát teda, původně to měl být filmový plakát, ale než jsem napsal dopis, tak pošta zlepšila služby o 5 Kč.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.