Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#11 - 18. 12. 2013, 03:51

"Militarie" a "Sklo a porcelán" vypadají smysluplně. Hodinky jsou teď v úpadku, ale před měsícem to tu byl hodinářský boom.😉

gorila

Uživatel

Zaregistrován
27. 12. 2010

#12 - 18. 12. 2013, 07:54
Ovšem, "Starožitnosti" již moderátory mají - grofika a turtleoverheada, což mi přijde zcela OK. Nicméně, připadá mi, že se tam teď v té záplavě porcelánu a keramiky zcela ztrácí třebas ty zbraně a hodinky. Tuhle jsem něco potřeboval najít ze starších příspěvků, ale bez přesného názvu typu hodinek či zbraně se to prakticky zpětně nedá dohledat... Takže bych to doporučoval vyčlenit jako samotné kategorie. Navíc, v současnosti se kromě historických kousků sbírají i moderní zbraně a hodinky, takže tyto sběratelské obory ani dle mého názoru do "Starožitností" nepatří... Otázkou jsou ty Šperky a klenoty... Netroufám si odhadnout nakolik se v současnosti sbírají a zda se sbírají i moderní nové šperky. K tomu by se asi mohl ideálně vyjádřit Grofik... ...

Šperky a klenoty se sbírají, stačí se mrknout třeba na specializované aukce Dorothea. Akorát většina běžných lidí si pod tímto termínem schopna představit maximálně produkci Swarowski nebo to co se prodává v běžných zlatnictvích.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#13 - 18. 12. 2013, 08:48
Šperky a klenoty se sbírají, stačí se mrknout třeba na specializované aukce Dorothea. Akorát většina běžných lidí si pod tímto termínem schopna představit maximálně produkci Swarowski nebo to co se prodává v běžných zlatnictvích.

Klenoty , drahé kamene , horniny a minerály sa zbierajú to je pravda .
Wjem dal návrh na vytvorenie nového fóra na hodnotenie prípadne určovanie ceny u klenotov a šperkov , bez fyzickej prítomnosti to nie je možné vykonať a zodpovedne napísať cenu prípadne potvrdiť pravosť.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován
7. 6. 2011

#14 - 19. 12. 2013, 15:05

sperky a klenoty zde maji zvysenou frekvenci a nebylo by spatne je osamostatnit
moderatori: navrhuji...Gofika-je vyborny "kamenak" a spolu s nim Gorilu,ktera

je dobre "opuncovana" je fit na internetu a jako zena od prirody
               klidna a vkusna...

co se tyce skla a porcelanu je Ludka velice fundovana i kdyz svoje prispevky ne-
kdy nestastne formuluje,na starsi damu(sama sdelila ze je over 70),ma dobry
rozsah znalosti a jak jste uz jiste zjistili,upustila od svych vysokych oceneni...
ja osobne(diky Dracku..) nemam zadne moderatorske ambice,neb bych si potom nemohl dovolit moje drobna,vesela ujeti..Turtle je jako moderator prima,ale
kdyz jde do tuheho jde radeji s klokany na pastvu,ale jinak bych ho urcite nechal
alespon nam da okusit australskeho humoru...😆

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.