Zaregistrován
8. 2. 2010
pánové....i toto bylo uloženo společně s mnoha mincemi po předcích. Kdo už viděl něco podobného, kdo poradí ? Snad to ani mince nebude.....
Děkuji S
Obrázky:
Zaregistrován
26. 7. 2007
no a kamarat google ti neporadi? napisi su z fotky necitatelne
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
8. 2. 2010
děkuji Jano........moc čitelné to není. Asi je to mosaz + koroze......tam jak stojí nějaká světice v dlouhém hávu je nápis REGIA LAURETANA ORA PRO NOBIS a na druhé straně je k přečtení jen ERECT CANON 1883
Zaregistrován
6. 11. 2008
asi náboženská svátoska, sběratelsky v tomto stavu 0, katalogy na toto většinou nejsou...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
8. 2. 2010
Dracku děkuji, je to asi něco z první světové války z italské resp. balkánské fronty, kde byl můj děda..... Je radost sledovat vaše odborné debaty, jste fakt machři a smekám před vašimi znalostmi. Také jsem po večerech propadl numismatickému kouzlu a snažím se trošku, na amatérské bázi, zorientovat v obrovské hromadě mincí sbíraných po generace.
S.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Je to cirkevná medaila bez väčšej hodnoty. Nie je tam nápis REGIA LAURETANA... ale SS. (sanctus) VIRGO LAURETANA ORA PRO NOBIS - svätá panna loretská oroduj za nás. Loreto je pútnické mesto v Taliansku. Zachovalosť tvojej medaily je bohužiaľ naozaj mizerná... 😐
[
Zaregistrován
9. 1. 2009
Pls. čo je to za kolieska? Nezaoberám sa týmto obdobím .Ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
26. 7. 2007
zeby poklad uhorskych denarov z kremnickej mincovne ?🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
10. 6. 2006
Uhorské denáre + český penízek. Je to nálezový stav, ale asi sa veľa z tých mincí už nevytiehne. Môže to byť panovník Maximilián, Ferdinand, Matej... kremnická mincovňa. Ale naozaj nestoja za nič, takto nejako zhruba vyzerajú bežné razby:
[
Zaregistrován
9. 1. 2009
Ďakujem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.