Zaregistrován
17. 11. 2006
Když to tady Pavel III nadhodil - ta emise Slovinska je pro studijní sbírání a specializaci velice zajímavá.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
A to to ještě existuje jako kamenotisk! Co vím, to nesbírám, ale narazil jsem na to při hledání SHS přetisků. 🙂
A zase z jiné aukce. Tam se prodávaly přetisky Zenta. Ten čtyřblok vidím prvně (a nejspíš i naposledy), na to bych teda neměl, to by chtělo opravdu vyhrát. Musím být spokojen s jednou známkou co mám.😎. Uváděný náklad, co jsem zaregistroval, je 40 kousků celkem, teda ani půl archu. Údajně se má jednat o zkusmý tisk toho rastru a nejspíš rozumně usoudili, že to stojí za prd a tak to na víc známkách už nedělali. Známku neuvádí ani Lajos Szigeti.
Ten pamětní list se vidí málo (minimálně), tak spíš pro zajímavost, ale Užickou republiku jsem ještě neviděl, přikládám pro poučení všem (kdyby to třeba nějaký stolkař nějakým nedopatřením nabízel ...).
A na závěr jedna zajímavost - ruční, asi ryze domácí, přepis SHS. V Československu se toto naštěstí neujalo.😋
Akorát je škoda, že tam mají takové celkem prd obrázky.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2010
mno, na to, jak je ten 4blok dle sdělených informací vzácný, se mi cena 650E tak strašná nezdá
Zaregistrován
12. 6. 2012
Se to musí vzít tak, že to není Pošta Československá 1919 černé číslo (uherská doplatní) nebo letecké či jiné nebo velké košické kříže, které by chtěl mít každý. Zkrátka to sbírá o dost míň lidí, Jugoslávců není tolik ani s Maďary dohromady jako třeba Rusů nebo Němců. Cena přece ne vždy vyjadřuje věcnou vzácnost.😉
Zaregistrován
3. 3. 2015
dobré ráno když tak pročítám tyto vzácnosti kdy existuje 3 až 5 kusů od jedné známky co si potom mám myslet, když mám jen jeden známý exemplář /je součástí kat. Ferchenbauer / co vy na to Jirka z Moravy
jde o 50 kr známku se smíšeným zoubkováním - jak je vidno z popisu na albovém listu
Obrázky:
Zaregistrován
12. 10. 2010
A jste si jistý, že je jediný?
Zaregistrován
19. 4. 2014
Takto to dopadne ked to preklada amater.
http://www.webnoviny.sk/lifestyle/dochodcovia-nasli-vo-vreci-znamok-za/565396-clanok.html
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
12. 6. 2012
Lokální vydání Nyiregyházy poslané do Berehova (atest Filep). Prodáno v podstatě za babku (195 €), zkusil jsem, leč přehodili mne. No, prostě nemám ty fondy.
Obrázky:
Zaregistrován
28. 10. 2014
tak toto je pekné
Zaregistrován
19. 4. 2014
Za cely rok žiaden komentar k prispevku 37.Tak reporter z bild zabudol ešte na moju znamku,aj ked tvrdi že su iba dve na svete.
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.