Zaregistrován
19. 4. 2014
Nie,moja je bez grill.V tom članku piše niečo o Z - grill ?
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
23. 2. 2009
Ne, nepíše. Ale předpokládám, že by ta nově objevená měla mít také Z grill. I když z toho blbého fota není nic poznat.
I Scott se však už zmiňuje o 2 exemplářích a tak předpokládám, že to atest dostalo jako OK.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jedna pěkná obálečka prodaná, bez mé účasti, za 80000 Ft. Úžasné jsou ty dvě dvoupásky. Bohužel si netroufnu odhadnout jestli ty lebky jsou stejné, či nikoliv. Na 1 K asi jo, na 50 f fakt nevím. Zas tak kvalitní obrázek to není. Ale zajímalo by mne to, to zase jo. A navíc lepší dědina.
P.S.: Může mi někdo vysvětlit, proč se (mi) stává, že ten obrázek musím k nahrání zadávat 2×?
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Zajímavé: http://www.g55net.com/show_images.php?id_produkt=276710
Švýcarsko, SOLDATENMARKEN - ucelená sbírka známek z 1. a 2. sv. války, obsahuje skoro všechny základní známky, navíc spousta variant, k tomu aršíky, tiskové listy včetně velkých, spousta hledaných položek (mj. pro internované polské vojáky), ve dvou albech, minimum nálepek - naprostá většina čisté bez nálepek ve velmi dobré kvalitě (!), součástí je i spec. katalog, zcela mimořádná nabídka
Blbý je, že ten odkaz asi nevydrží věčně, ale nahrávat to obrázek po obrázku se mi nechce.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Sice v zoubcích místy poněkud chabé, ale myslím, že pěkný dvacetibloček.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
No tomto je pozoruhodné přesné porto (1 K) a ještě k tomu nevydaná hodnota 35 f. Atest Flasch, takže by to mělo být OK. (Ovšem já na to nésu v dostatečné kondici.)
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Raritní dopis se prodával asi před šesti roky s popisem:
Besonderheiten - 1921, 2x 5 fil, 4x 10 fil., 2x 50 fil und 2x 1 Kor. je mit Aufdruck "Nyugalmagyarorszagt felkelök 19 21 szept A-ZONA" rund zusätzlich blauer bzw roter Totenkopf-Aufdruck rs. auf R-Brief (Vorderseite grösstenteils fehlend) gest. "NAGY MARTON 5 OKT 1921" Catalog Price 100,00
(směšná katalogová cena)
Za kolik se prodal netuším.
A co je na něm tak raritního? Inu, dvě dvoupásky a jedna čtyřpáska!! Bohužel, větší obrázky už neměli a adresní stranu už vůbec ne. Výplatné odpovídá rekomandu - přesné porto.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.