Moderátoři: smith
Proste me to fakt pobavilo... 😁 😁 😁 budu si asi muset zvyknout tyhle dotazy ignorovat... myslel sem puvodne, ze je to seriozni dotaz, ono zas vsude ten doslovni prepis taky uveden neni. tak jsem myslel, ze by to mohlo byt pro nekoho zajimave🙂
to oliver:pokiaľ máš chuť tak kľudne vysvetľuj nakoniec je to Sběratel server s diskusiou na určité druhy zberatelských záľub.Mňa pobavilo ako fundovane si vysvetlil čo znamenajú jednotlivé skratky na minci.Môj dojem z položenej otázky bol,že určite adept nemá ďalší záujem o prehlbenie numizmatických znalostí.😞 Nádej však umiera ako posledná.😳
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Ne ne, uznavam, tehle pripad je marnej...😁
a ani nepodekoval...
aj keď pán nepoďakoval ja ešte pre zaujímavosť pokúsim doplniť trošku zrozumiteľnejší preklad😁 😁
FERENCZ JÓZSEF I.K.A.CS. ÉS M.H.S.D.O.AP.KIR. = Ferencz József Isten kegyelméből ausztriai császár és Magyar-, Horvát-, Slavon-, Dalmátországok apostoli királya
František Jozef božský, milostivý rakúsky cisár a Maďarský, Chorvátsky, Slavónsky Dalmácky apoštolský kráľ
Prihrejem si polievočku:oliver to napísal ,ale v maďarkom jazyku.😁 "Isten kegyelmébol".😲
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.