Zaregistrován
10. 3. 2009
Dnes sa dostali do obehu úplne nové nórske bankovky dvoch nominálov - 100 korún a 200 korún. Ostatné budú nasledovať v priebehu ďalších mesiacov...
http://www.norges-bank.no/en/notes-and-coins/New-banknote-series/
Obrázky:
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
30. 8. 2007
Neviem, ako vam ale mne sa viac pacia bankovky ak su na nich nejake osobnosti. Pri novych eurach to je jasne, tam sa neda nic robit, ale tu je to po Dansku a Svajciarsku dalsia europska krajina v tomto klube. Aj v tomto pripade si myslim, ze predchadzajuca seria bola krajsia, tu mi ta zadna strana pride dost uletena, prekonava aj posledne holandske guldeny...
Zaregistrován
30. 3. 2008
já když jsem je viděl po prvé, tak jsem se zhrozil. Dnes už ale na mě působí celkem neutrálně. Je to taková tuctová bankovka co neurazí, ale taky nenadchne.
Z bankovek, na kterých nejsou osobnosti, se mi naopak nejvíc líbí Faerské ostrovy. Na ty bych se dokázal dívat hodiny
Zaregistrován
10. 3. 2009
Šenfi napsal/a:
Dnes už ale na mě působí celkem neutrálně. Je to taková tuctová bankovka co neurazí, ale taky nenadchne. Z bankovek, na kterých nejsou osobnosti...
Áno, sú to také "politicky korektné" bankovky. Ako za socializmu. Len aby sme náhodou svojou kultúrou neurazili imigrantov.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
21. 12. 2015
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.