Zaregistrován
23. 10. 2006
Ďalší pohľad na prírodu, ale fotku vkladám už v Topoľčiankach vonku pri kávičke... 😉😊
Obrázky:
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Páni pardon až teraz mi dotieklo o čom točíte.😃 Fotená lokalita je časť pohoria Tríbeč a pokiaľ moje vedomosti siahajú malá jantárová cesta išla o nejakých 8-10 km ďalej a v nedalekých jaskyniach sa skrývalo pred nájazdami osmanov .
Moja návšteva lokality mala mykologický účel, pred dvomi rokmi som tam našiel sibírsku hubu Čaga čo som sprvopočiatku ani neveril, dnes som bol už zrejme po rastovom funuse, ale príde aj druhý rok a skúsim znovu šťastie...🙄
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tisková konference? 😲
To už si fakt dělají z lidí akorát prdel 👿
Zaregistrován
23. 10. 2006
Čeče Ty ako dôchodca to poriadne prežívaš...😃 Moja starosť je staré vínko a mladá baba a ako starosť dôchodcu je: hoci neplatia veľa, ale zato nech dlho platia kuy, politici berú nekresťanské peniaze, aby si z ľudí robili dobrý deň...👿
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zaregistrován
6. 1. 2013
Já jsem z politiky zcela mimo a dnes mi dokonce bylo líto i Bartoše, asi stárnu.🙄
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
To bude deformace asi každýho kdo někdy chodil. Napadlo mě to taky a jak vidím pěkný pole nebo mýtinu, hned přemýšlím po čem asi šlapu
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
10. 1. 2013
Z čagy som akurát doužíval kvapky,všade bolo z toho smradu a až sa mi grglo, tak to bolo ako keby som zhltol udiareň.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.