Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#171 - 8. 8. 2022, 00:45

Správne: je tam napísané spolu zájdeme?
Mňa si začal dlhodobo obviňovať a pritom v živote sme sa videli prvý krát cca 30min a druhý krát ešte menej.
Nakoniec aj moje meno si skomolil a neúplne napísal!!!

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

___

Uživatel

Zaregistrován
24. 3. 2010

#172 - 8. 8. 2022, 00:51

Je tam "zájdem po teba". Už ma, prosím, s tým neobťažujte.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován
28. 10. 2015

#173 - 8. 8. 2022, 00:57
No bohužel proto, že je to slušný člověk. Navíc schopný reflexe... Ale to je asi zbytečné psát.

Paul je slušný člověk o tom žádná,ale nikdy jsem si nevšiml,že by se choval tak jako vy ,včetně tebe obchodníku to co jste tady dokola neustále vyváděli, uráželi druhé, nadávali do nějakých vašich smyšlených prorusáku podporující válku .. Konec konců jste to byli jen vy kteří tady, diskuzí příspěvky dokola podporovali válku a vraždění,jako malý gang hrstky pošetilých všeho všudy třech lidí , kteří můžou díky nastalé situací všechno ,urážet každého kdo se jim znelíbí a ano je dobře, že Paul zrušil vlákno týkající se války na Ukrajině, tohle sem na sběratelský web opravdu nepatří a nejsem sám tohle názoru...

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován
25. 11. 2016

#174 - 8. 8. 2022, 08:01

barbare k sakru co si to zase dovoluješ? komu co podsouváš?! kdo tady podle tebe podporuje válku a vraždění?
pochybuji, že myslíš ty nechutnosti co tady píše dvořák a i ten grofik je dost chytrý na to, aby podobnou podporu napsal napřímo...

ferovyobchodnik@seznam.cz

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#175 - 8. 8. 2022, 14:38

Barbar, oceňujem tvoje včerajšie správanie, bolo profesionálne.
Každému naložené rovnakým metrom, vrátane vysvetlenia.
Môžeš ísť robiť ligového rozhodcu.👍😊

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován
11. 2. 2016

#176 - 8. 8. 2022, 15:00

Paul napsal/a:

Vlákno o válce vymazáno kompletně. Tím je situace vyřešena a nemusíte se dál hádat.
Nicméně pokud vám po předcích šlapal minulej režim, rozčílílej vás proruský názory strašně rychle, proto sigura chápu, mám to stejně. A ve vlákně mi to extrémně vadilo.

Já se tímto i vzdávám moderátora.

barbar bež někam, nebudu se dál rozčilovat. Co si vůbec dovoluješ to házet na moje vlákno. Zameť si před vlastním prahem, já jsem pravidla dodržoval.

Paule 🙄 😐 ... Jo tak presne takhle to vypada kdyz slusni lidi ustoupi idiotum, spolecnost upada rezignuje se na slusnost a moralku. Chodim sem od roku 2016 a reknu vam jedno, konfliktu tady bylo mnoho, obcas se to vyhrotilo ale pokud neprijde nejaky ten anonymni blazen jsou soucasti vsech vetsich konfliktu s ruznymi dalsimi uzivateli jen dve jmena. Konkretne Barbar a Grofik. To je samo o sobe dost vypovidajici.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

PetrPal

Uživatel

Zaregistrován
9. 9. 2015

#177 - 8. 8. 2022, 15:19

Pěkně se to tady začíná rozjíždět 😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.