Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován
10. 2. 2006

#21 - 3. 5. 2023, 17:17

Pro koolabs:
Nechci diskusi zbytečně hrotit, ale dovolím si citovat Vaše vlastní slova z jiného vlákna:
"Vejprty mám v šesti kusech, ražené, a mám je svědomím, že jsou padělky, ale padělky cenné a schopné investičního významu.
Ale jsou to padělky jako každé jiné padělky."

A razítka se používala buď jednojazyčná popřevratová rakouského původu s názvem "WEIPERT" , nebo dvojjazyčná s názvy "VEJPRTY" a "WEIPERT".

smith

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
6. 2. 2009

#22 - 3. 5. 2023, 17:49
Vážený Jaromíre děkuji Vám za další podnětné informace. a) Za dobrotu na žebrotu. Pokusil jsem vám jako moderátorovi poradit, že není vhodné položit otázku k tématu probíraném na jiném vláknu. Pak čtenáři nemusí chápat smysl otázky. ...

koolabs napsal/a:

b) Opravdu nechápu, proč se umanutě vracíte k padělkům z jiného vlákna.
Zde musím konstatovat, že Weipertské padělky jsem nikdy neměl, ani mít nemohu. Omlouvám se všem, kteří snad doufali, že uvidí Weipertské padělky.
To by byla senzace.
Žádné Weipertské padělky totiž neexistují ani existovat nemohou.
Žádná obec Weiperty na celém světě neexistuje.
Promiňte Jaromíre, ale na seriozním foru, které má blízko k vědeckému bádání by si účastnící měli hlídat češtinu, protože jsme národ čechů a ne Wittelsbachů.

Pri všetkej úcte koolabs ale toto je naozaj bohapusté rýpanie do druhého, nič viac. Nudiaci sa človek potrebuje "kopnúť" do druhého.

koolabs napsal/a:

Promiňte Jaromíre, ale na seriozním foru, které má blízko k vědeckému bádání by si účastnící měli hlídat češtinu, protože jsme národ čechů a ne Wittelsbachů.

Sberatel.com si myslím, že vôbec nie je vedecké fórum, ale voľná diskusia nadšencov filatélie, a iných zberateľských odborov.

Toto extempore dehonestuje aj fórum aj Vás. Nikto neočakával od Vás aky ste krkolomne utekali a vyťahovali vejprtské falza..... Určite by neboli "najväčšou udalosťou fóra".

Doteraz "najväčšou udalosťou" fóra na poli Vejprt bol príspevok od členak blažek, ktorý v balíčkovom materiály najšiel a odprezentoval tu vejprstké falzum. Samozrejme k tomu aby sa takýto objav mohol uskutočniť je potrebné neskutočne kvantum znalosti na poli Hradčan.

A prosím Vás neberte tento môj príspevok ako osobný útok, ale mám pocit, že sa cítite byť urazený/dotknutý a preto ten útočný tón z Vašej strany v smere Jaromira. Ďakujem za porozumenie.

P.S.: a nie je to obhajoba Jaromíra. Poznáme sa osobne, a viem, že on sa viem obhájiť baj sám. Málo takých mierumilovných ľudí poznám ako je on.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

koolabs

Uživatel

Zaregistrován
22. 11. 2019

#23 - 3. 5. 2023, 17:51

weipert- to jsem netušil, omlouvám se.

koolabs

Uživatel

Zaregistrován
22. 11. 2019

#24 - 3. 5. 2023, 17:56

Chápu, že moderátoři drží pri sebe
4x jsem jasně napsal, že to zkouknu, nechám skouknout . Pokud bude o co stát, tak sem mohu vlepit.
Pokud někdo rýpe do mne, tak se ozvu,

jinak v pohodě.

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#25 - 3. 5. 2023, 23:15
Děkuji pane kolego za reakci. Samozřejmě máte pravdu se zajíci i vlkem. Ono, zkuste si položit otázku jakou filatelií se kdo asi zabývá. ...

Sbírám kde co (ale hlavně ty přetisky) a pokud nad něčím poslední dobou bádám, je to kontejnerová (investiční) filatelie známek prostá! 😁 No a taky vzhledem k mým ohromujícím příjmům a nicotným výdajům ... (nebo to mám naopak, fčil ani nevím) ... je to to jediné, čemu se mohu, pokud neusnu, trošku věnovat.

Ale "bz" je "blbost zbytečná". Ono takové "bz" s pěkným razítkem ... i 10 Kč, když na to přijde.

koolabs

Uživatel

Zaregistrován
22. 11. 2019

#26 - 4. 5. 2023, 05:35

Děkuji za návrat k tématu,
co to je?
kontejnerová (investiční) filatelie známek prostá!

MikyM

Uživatel

Zaregistrován
26. 2. 2020

koolabs

Uživatel

Zaregistrován
22. 11. 2019

#28 - 4. 5. 2023, 10:36

dekuji

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.