Moderátoři: smith
Zaregistrován
30. 3. 2008
Byl jste tam někdo ? Má cenu si na ní zajet nebo je to jen flákota pro turisty a žáky ZŠ😕
Zaregistrován
6. 11. 2008
chtěl jsem jít dnes na vermisáž výstavy, ale nestíhám tak snad jindy. Již minimálně pro ten groš Pohrobka by to mělo stát za to a vzhledem k tomu, že to dělal Jirka Militký, tak by to mohlo být i dost slušné(pokud mu do toho moc "nekecal" někdo jiný...) 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
30. 3. 2008
Dneska by tam byl stejně moc velkej nával 😐
Slyšel jsem, že to má být jedna z největších výstav za poslední dobu, na stránkách popis taky nevypadá špatně, tak uvidím 😃
Zaregistrován
6. 11. 2008
Šenfi napsal/a:
Dneska by tam byl stejně moc velkej nával 😐
...
Nebyl, bylo to tuším jen pro zvané...(ale na to by mi stačil asi jeden telefon) 😉
Zaregistrován
23. 6. 2007
Taky jsem zvědavej na postřehy. Chtěl bych se taky na ni mrknout.
Zaregistrován
20. 9. 2008
Chtěl bych se tam podívat tento pátek odpoledne (lufťáci snad pojedou ven z města 😃 ), když mi do toho něco nevlítne, tak poreferuju.
Zaregistrován
9. 7. 2007
Ta výstava je skvostná! Je tam k vidění spousta velmi vzácných mincí, výstava je brilantně zpracovaná (koncepčně i architektonicky) a je k ní skvěle vypadající katalog. Krom zmiňovaného Pohrobka je tem nádherná vitrína plná českých florénů a dukátů Jana, Karla a Václava, je tam k vidění asi nejvzácnější český dukát Maxmiliána II., je tam řada hrubých i drobných vzácných nominálů (násobky i díly tolarů, násobky dukátů a pod.), které jistě nebudou min. následující desetiletí k vidění. Opravdu doporučuji. Pro mě to byl včera naprosto mimořádný zážitek. Jen jsem litoval, že jsem tam jel autmo, neb jsem nemohl na povernisážní trachtaci:-( Výstavu opravdu doporučuji - je to numismatika tak, jak by se měla dělat...
PS: vloudilo se i jedno falzum, na které jsem upozornil, takže nevím, zda tam vydrží... schválně - pokud tam bude - jestli je někdo poznáte;-)
Zaregistrován
22. 6. 2008
Víte někdo prosím do kdy to je?
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tuším do podzimu, podívej se na stránky muzea...
Zaregistrován
20. 8. 2007
ze stránek Muzea hlavního města Prahy :
Pražská mincovna. Peněžní vývoj v Čechách od 10. do 19. století.
Od 27. května do 23. srpna 2009, hlavní budova muzea.
taky se chytám a těším
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.