Moderátoři: smith
Zaregistrován
30. 5. 2009
Kacuro: Jsou tedy Tvé😃 Poslal jsem email
All: Infromace ČNS zůstávají zatím volné
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
Mám tu navíc NL č. 1, 2/2011, tak kdyby to někdo chtěl, za poštovné přenechám ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
prosim o info - mate fyzicky NL 2012/4? pokud ano, kdy vam asi prisly? Nebo rocnik 2012 mate neuplny?
a zaroven, pokud si vzpomenete, kdy vam prisel Numismaticky casopis 2013, dvojcisla 1,2 a 3,4?
co vam s cim prislo pohromade? je to pro mne dulezite - opet mi nechodi posta a chci vedet, kolik zasilek mi neprislo.
Zaregistrován
7. 10. 2006
NL mám kompletní ročník 1-4
NČ mám již také kompletní 1-6
Ale kdy co přišlo, to opravdu nevím, nedělám si záznamy. Ale poslední dvojčíslo NČ přišlo nedávno, asi před týdnem či dvěma ....
Zaregistrován
15. 7. 2007
dekuju, aspon tak. kvuli tomu poslednimu casaku se slozenkou to zase resim. v prubehu roku jsem nemel naladu to opetovne telefonicky urgovat, protoze cast jsem dostal jako autorske vytisky nebo z prebytku od kamaradu.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Mě to chodí v pořádku, ještě se nestalo, že by něco nepřišlo ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
a ja uz mam problem tretim rokem. a to jen proto, ze kvuli stehovani jsem nechtel menit adresy (za poslednich par let jsem bydlel na peti ruznych mistech, holt nejsem rentier s vilou) a dovolil jsem si vyuzit komfort "korespondencni" adresy. btw. co ma vubec co zajimat CNS, jakou mam adresu? to je prezitek z hlubokeho komunismu. pokud si necham posilat casak na lamparnu a budu radne platit, tak mi ho tam maji posilat a hotovo. takze pokud nad tim nekdo premyslite, tak vas pred tim varuji - tj. dorucovanim na jinou adresu nez na tu, kde mate (byt klidne udajne) bydliste. pritom SZHK nebo M&B chodi zcela bez problemu a je jim jedno jestli bydlim na Hrade nebo v kanale.
no, takze jsem se dneska uz neudrzel a pochvalil ustredi CNS za drsny pristup k neplaticum, ale taktne jim naznacil, ze nez nekoho pro neplaceni vyskrtnou, at si radeji proveri, zda mu take posilaji to, co si zaplatil. ja od nich za rok 2013 nemam ani tuk a vsechny zasilky za rok 2011 a 2012 jsem musel telefonicky urgovat, nektere ne jednou. a to se vyplati.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Mno, běžná fakura má na sobě tři adresy - asi je to mate. ;-)
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
15. 7. 2007
no, ja jsem schopnej pochopit lecos, ale pokud to pro ne znamena jakykoliv (at uz logicky, administrativni ci pocitacove-gramotnostni) problem, tak proc mne nuti mit u meho jmena dve adresy? co s nimi delaji? hlavne ale, at uz jakkoliv, ono to neprislo ani na jednu z nich. takze zmateni je dokonale.
duvod je ale mnohem jednodussi. nejdrive odesilaji na adresy, ktere jsou vedeny jako "bydliste". s urcitym zpozdenim (snad pouze dny, ale u mne to jsou mesice az rok) pak na adresy korespondencni. duvody neznam, oznacme je za problemy administrativni. nasledek je jasny a prozaicky:
co neudelas dnes, zitra zapomenes.
oni mi to proste neodeslou. proste zapomenou. oni tam moji zadost o zmenu dorucovaci adresy maji, ma i evidencni cislo, ale co je to platne? coz se pak vysvetluje ruznymi certiky v PC, novymi verzemi notepadu apod. vsak to zname vsichni, urcite jste kazdy nejakou takovou vymluvu uz slyseli. jenze vite co? jde to chapat rok. druhy rok uz to vadi. a treti rok se ucho utrhlo. poplatek CNS je 600,-. za to bych prece jen mohl ty svoje casaky dostavat jinak, nez je vyskemravat u znamych, kupovat na aukru a nebo nakupovat v e-shopu NM. nelibi se mi to a jsem nespokojen. casu k naprave meli vic nez dost.
uplne se desim toho, co bude, az budu zase menit adresu.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Kúpim kompletné zviazané ročníky NL okrem 1967-1990. ponuky na fidzi_@post.sk (áno, je to s podčiarovníkom) aj zviazané informácie členom ČNS. Ďakujem.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.