Moderátoři: smith
tedy takový ohlas sem necekal. Chapu vase rozhorceni ale predem rikam ze sejbala sem si osobne oskenoval list po listu a tabule mam v 600 Dpi a dalo to sakra prace a casu to orezat atd. Ostatne shanel jsem jej cca 2 roky a kdyby byl ke koupi tak nevaham. Ma knihovna cita cca 3 tisice polozek v tistene podobe tze vice asi treba neni rikat. jinak z castelina mam uz nekolik let par tabuli co me zajimaji a neco textu ale to je malo. Jakozto autor prip. spoluautor neco malo clanku nemam rad podloudne sireni..jiste vime o co jde..draha data (analyzy), cas a usili to zpracovat. Ale toto je starsi kniha a to je problem..no nevim co dal napsat..asi byla chyba davat sem takovy dotaz
No, vidíte. A já už ji přestal registrovat, že ji někdo shání. Přeci jenom poslední dobou jsem na ni narážel častějc než je obvykle. Takže když bude dejme tomu do 300 stovek, mám ji vzít???
Jinak kdyby měl někdo k mání kompletní ročníky Českého časopisu historického, měl bych zájem. Chybí mi ročníky 1896, 1901-1903,1911,1912,1914(ten neustále nabízí jeden podvodník na aukru, ale pak ho nepošle)-1922, 1927,1929,1938.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.